20/1/09

Duatló de Vallirana

Per fí una duatló sense fang, ni fred, ni mal temps, llàstima que potser de tot el circuit aquesta és la més lletja de totes. El circuit es repetia masses vegades i masses vegades per sobre de l'asfalt, però aquest any l'organització ha estat a l'alçada no com l'any anterior. Aquest factor suposo que és el que ha provocat la poca assistència, 130 participants dels quals només varen acabar uns 100. Com a conseqüència la meva classificació ha millorat considerablement, el 24 de la general i el 5è de la meva categoria!!!
La veritat és que diumenge em vaig començar a sentir bé de veritat, la raó és el darrer mes de vacances que m'ha permés entrenar una mica millor.
Diumenge a Mataró acabaré de veure si aquestes sensacions són reals o no, ja que a Mataró es preveu una assitència de corredors molt més gran, probablement a prop dels 400, ja que aquest cursa és de llarg de les més maques del circuit de duatlons.
Així que ja t'ho diré diumenge si el resultat serà tant bó com a Vallirana.
De moment he pujat a la posició 14 de la general i cada vegada està més proper l'objectiu de superar la classificació de la temporada passada, és a dir quedar entre els 10 primers.
Per cert estaria bé que algun Bolet Biker s'apuntes a fer alguna duatló, ja que desde la lessió d'en Raimon no ha vingut cap BBC, si més no aniria bé algun voluntari que volgués fer fotos, ja,ja,ja...

2 comentaris:

Marc Calaff ha dit...

Collons tu, si que vas ben situat en el ranking... Enhorabona! Encara em queda molt per atrapar-te però l'any vinent serà encara millor, jejeje.

Marc Calaff ha dit...

Ei Germà! Professional professional... com t'h diria, jajajaja. A veure qui és el que t'atrapa a tu! En principi demà cap al tard i si la feina m'ho permet m'hi poso...pfff. I ens veiem a Calaf, ja m'hi he inscrit!! Salut!