17/1/09

IV Duatló de Folgueroles

Fred, boira, neu i molt, però que molt fang és tot el que ens vam trobar en Marcos, l'Oriol i jo diumenge passat a la Duatló de Folgueroles.
La pluja del dia abans va convertir el circuit en un autèntic fangar. Fins i tot a l'hora de còrrer es feia defícil aguantar l'equilibri. En el tram de bicicleta les trialeres de baixada es feien molt difícils de fer sense perdre l'equilibri i de pujada el fang feia incrementar la duresa de les pujades. Tot i això la cursa va ser molt maca i el recorregut fantàstic. En ocasions passavem per trams ja coneguts pels BBC, ja que coincidien a estones amb els famosos recorreguts de la Campellenca.

L'Oriol no va poder acabar la cursa ja que va caure amb la bicileta i es va veure obligat a abandonar degut a a problemes mecànics per altre banda en Marcos va creuar l'arribada amb un temps de 3 hores i amb un cara de patiment considerable.

Esperem que diumenge vinent a Vallirana ens trobem amb un temps més favorable. Tot i això em sembla que tornaré a ser l'únic BBC que participarà a la cursa. Que hi farem els BBC no surten a l'hivern som més del bon temps, com els bolets.



Per cert a la classificaió del Circuit Català de Duatlons deMuntanya ja estic entre els 20 primers, i pujant!!!!
http://www.triatlo.org/competicions/listrnk.aspx?id=V&mod=1

P.D. Marc, merci per l'enllaç de les fotos, ens veiem a Mataró!!!

3 comentaris:

Marc Calaff ha dit...

Ei Germà, enhorabona! Ja ets un pro, jejejeje. La veritat és que la de Folgueroles malgrat la duresa va estar guapa, no com la d'avui. No m'ha agradat gaire. Bé, a veure si Mataró serà la propera o esperaré a Calaf. Salut i km!

Marc Calaff ha dit...

Per cert, veient les fotos aquí hi ha de més guapes, no sé si les vares veure http://picasaweb.google.es/famdepedal/DuatlBTTFolgueroles09#

Marc Calaff ha dit...

Bones, t'he contestat en el meu blog però per si les mosques et deixo l'enllaç que fa poc he trobat: http://www.flickr.com/photos/triatlovallirana/show/
Em sembla que hi surts però d'esquenes... Salut!