24/11/09

III Duatlo de Muntanya de Balaguer

Diumenge al matí desprès de gairebé un parell d'horetes arribo a Balaguer on hem retrobo amb alguns habituals de les Duatlons de Muntanya, en Marc Calaf i en Charli dels Ritmo Bisonte.

El primer tram de 6 km resulta ser més dur de l'habitual amb dos rampes ben llargues que em transformen amb un orangutà amb els braços penjant per davant dels genolls i esbufegant de mala manera. Amb nomès 3 km ja estava més marejat que un cigró dins de la boca d'un vell.
Agafo la bici i em començo a sentir de conya vaig avançant poc a poc a diferents corredors i per sorpresa meva no em passa ningú fins que arribo al km 15 i patapam...torno a punxar. Tot i reparar amb rapidesa gràcies a la botella de líquid i gas no m'estalvio que em passin al voltant d'uns 15 corredors.

Arribo a la transició havent recuperat 4 posicions i un cop començo a correr encara tinc forces per a passar-ne 3 més.

Finalment arribo en la posició 47 però amb molt bones sensacions, esperem anar millorant poc a poc...serà per la cadència del dijous????





2 comentaris:

Marc Calaff ha dit...

Ostres! T'anava a passar el link amb les fotografies però veig que ja t'has avançat, jeje.

Jo fins avui a la tarda que no m'he recuperat de cames. Estic completament fos... Però diumenge allí serem, a per la Duatló de muntanya de St. Andrew of Boat!

Albert ha dit...

Aviam si ho aprens xavalin: VISCA EL TUBELESS!!!!!! si és que no hi ha animal que ensopegui 284829 vegades amb la mateixa pedra!!

Per cert, m'ha fet riure molt això del cigró i el vell!!