31/5/10

30/04 - 01/05: CAMPELLENCA 2010




Nova edició de la Campellenca, aquest any amb la participació del Johny Massu Dinamita, el Raimonless, el Faldo bicicleta-vintage, un servidor i l'incombustible Fuster.

.
Cal dir que la ruta era tot un secret, molt ben guardat...

.
Així doncs, sortim de Sant Just cap a les 17h00 del divendres 30 d'abril, amb sol i calor i anem pujant pel tennis Sant Gervasi, cap a Vallvidrera i seguim travessant Collserola cap al Forat del Vent i més enllà cap als bonics paratges de Torre Baró i els entorns del riu Besós
Després de fer un tram per la vora del riu arribem a Montcada i comencem la ruta dels polígons. Agafem un petit tram de la línia d'Alta Velocitat fins a Montmeló i continuem amb el tema central del día, els polígons. Granollers, Cardedeu, ... se'ns fa fosc i de sobte no sabem on som. Pero no passa res, que portem GPSs: Fins a 4 i finalment, optem per seguir les indicacions del Tom-Tom del Joan que ens marca la pista per pujar cap a Cànoves on fem parada i sopar a les 22h30Després de sopar cal pujar cap al Pla de la Calma on tenim previst fer nit. D'entrada dubtem si pujar fins dalt o parar a peu de pujada on hi ha una casa...finalment s'imposa l'esperit boletaire i fem tota la pujada completament a les fosques. Arribem al pla de la calma passada la 1h de la matinada. i com no podia ser d'una altra manera, en arribar a dalt ens trobem a 4 freaks del btt que han pujat al Pla de la Calma de nit i es disposen a baixar!


Passem la nit en un cobert de pastors, altrament dit "tifes-bike" i ens despertem dissabte amb el pas dels corredors que fan el Meridià verd.


Comença la segona etapa, que no sabem fins on ens portarà Anem planejant fins arribar al Coll formic, on fem parada, cafè, aigua i canvi de pastilles. Seguim baixant cap al Brull amb averia inclosa i anem seguint amb un temps canviant, que ara plou i ara no. Poc abans de les 13h ja som a Sant Julià de Vilatorta on aprofitem per dinar (com uns senyors)


Sortim de Sant Julià i anem fent, arribem a Fussimanya i comencem a dubtar de per on hem de seguir. Finalment "decidim" seguir un GR que ve a ser un caminet trialero que amb les alforjes i tot plegat es prou divertit fins que arribem a Roda de Ter. parada i aigua i incomprensiblement perdem el GR, de maner que a les Masies de Roda tornem a recorrer al GPS-Massuet. Manlleu - Torelló i es veu tot molt molt negre, de manera que optem per fer un tram en tren fins a Ribes.
Poc després de pujar al tren comença a ploure i en arribar a Ribes, tenim un quasi-diluvi. Així que no res, pujada Ribes Campelles sota la pluja per arribar a Can Fuster com si sortíssim de la piscina. Son les 19h49 i finalment hem arribat a Campelles.

L'endemà, sortideta per les contrades Ripollenques amb exhibició Massuètica inclosa; sense comentaris.


Altres notes:
-En la seva linia habitual, el Fuster carregava uns 40 kg
-El Faldo va voler assegurarse que no li prenien la bici. Ni la forquilla!
-El Raimón va agafar el tren en la direcció contrària i va tornar a Barcelona dissabte al vespre
-I el Massu, com sempre, va donar espectacle.
-Falta d'asitencia greu per al Germà.
-I sort que el Xavi no va venir, que pobret, no ens hagués pogut aguantar el ritme...