17/6/08

Gòsol Berga. Cal entrenar per córrer?

Fins ara jo em pensava que per pedalar ràpid calien unes bones cames, uns bons pulmons i una certa tècnica, però sobretot calia entrenar, entrenar, i entrenar. Doncs aquest cap de setmana el Germà Boletaire m'ha tirat les creences per terra en un plis plas. 39e lloc a la Gòsol-Berga en 4:01:49, només 39' per darrere del mític Eloi Gispert!! Que cabroooooooooooooon. I tot això sense entrenar (o com a mínim això diu ell...), que si Martí per aquí, que si Martí per allà... En fin pilarín, que esperem la crònica oficial i alguna fotillo d'equip!!!

3 comentaris:

Germà ha dit...

Olé, olé...així que ja has entrat de ple a col·laborar en l'edició del blog...de conya...així el farem més actiu i participatiu...per cert qui és aquest tal Eloy??? ah!!! i parlant de participar...aquest cap de setmana em llenço a la piscina, bé al panta de balaguer per fer el meu primer triatló de muntanya...collons com patiré!!!!

Albert ha dit...

Eloi Gispert....Has probat de posar-ho al google?

Molt bé això del triatló! No t'ofeguis nedant que la resta de coses ja sabem que les faràs mooooolt bé!!

Anònim ha dit...

Buenas.

Soc el Marcos y/o el Lorcho. Que passa Germa, triatló de Muntanya. Definitivament se te´n va la pilota. Es una bona manera de preparar el de Barcelona. Per cert, l´atre dia vaig tornar a nedar i la vuelta fue muy dura, como se suele decir. Nos vemos el el triatlón de Barcelona.

Per cert, felicitats pel blog. Está molt be la idea.

Me voy a entrenar, hoy toca bici de carretera.