9/11/09

VII Duatló de Vallfogona del Ripolles

Uff, ufff, ufff.... iniciem la temporada amb una duatló que es caracteritza per un fred de collons i un terreny molt dur degut al gel, el fang i el no parar a respirar fins haver arribat a la meta.

Aquest any sortim més de 200 corredors entre ells la cosina del Sergi Fuster ( a veure si n'aprens, en Charli dels Ritmo Bisonte, el Juanmi alies el rastes, en Hole i el Hans ironman) total que desprès de les salutacions previes i uns minuts d'escalfament es dona la sortida.

Nomès començar començo a apretar d'allò més en la linia Mussuet, i arribo en la posció 34 a la transició cap a la Bici.

Nomès agafar la bici i ja amb el cor a les mans que no deixaria anar fins acabar la cursa m'adono que no fa més que passar-me penya a un ritme infernal.

El recorregut és dur i pesat, molt poc rodador i un cop comencem a pujar el camí es converteix en un pujar i baixar, bé més pujar que baixar.

Passats els 10 primers km comença a arribar el grup de gent que normalment anem plegats però em costa molt de seguir-los, tot i així vaig fent, pensant que a la baixada els passo segur.

Però sorpresa, sorpresa en arribar a la baixada m'adono que no tinc mans, em foten un mal de mil dimonis i em comença a passar tot de gent altre cop, en conto com a mínim 8.

En arribar al box començo a còrrer, bé a arrosegar-me perquè tinc les cames que no les sento. Com puc arribo a la meta i amb el mareig no m'adono que la Silvia i en Martí i els pares estan just davant meu esperant la meva arribada.

Finalment acabo en la posició 52 amb un temps de 2:16:45 i més rebentat que mai.

El millor de tot el dinaret de desprès a Vallfogona amb tota la famili i la migdiada abans de tornar cap a casa.

Plè de fang fins darrera les orelles.


7 comentaris:

Traguito ha dit...

Germà. Despues de la ostia que "em vaig fotra" hace un mes (acabé en ambulancia hacia el Tauli), fuí a correr (entrenar para ganaros en una duatlon) un domingo por la carretera de las aguas, detras de la bici de la niña. Al cabo de 1 escaso kilometro,despertó la lesion en tobillo de hace 25 años. Volveré a intentarlo dentro de otros 25 años.

Marc Calaff ha dit...

Bones! Veig que ja has encetat la temporada! Jo ho vaig fer la setmana anterior tot i que fora del Circuit Català, concretament a la de Puig-Reig (a part de les tres d'alta muntanya) però ja estava algo refredat. Així que em vaig pèrdre Vallfogona! Mira que la volia fer, tinc l'espina clavada de l'any passat on em vaig fotre una castanya per no tenir ni gota d'oli al fre de davant, aaaix! Si tot va bé vaig a Viladecavalls, ens veiem!

Albert ha dit...

Molt bé Brothel!!! així m'agrada, apretant els tornillos des del principi!!! Aquest any podi eh!!!

ricard ha dit...

Com m'agrada la tàctica Germà: a fondo des del principi!!
Ànims! I entrena fort que aviat tindràs suport boletbiker a les duatlons!

Anònim ha dit...

Hola sóc el Marcos/Lorcho.

Ja veig que que continua tot més o menys com l´any passat: fang per un tubo ( vigili que no et peti de nou el quadre )i tu donant el callo.

Nos vemos pronto.

Saludos a todos !!

Charlie! ha dit...

Ei Germà, anem a pel que haviem quedat, rajar dels que no van vindre...

Albert, massa fang o massa fred? COVARDE!!

Ricard, calia matinar massa eh! COVARDE!!

Us espero el proper diumenge a Viladecavalls, sinó rajaré de veritat, això ha estat molt suau, jejeje!!!!!

Albert ha dit...

Jodeeeeer!!! sembla que els duatlons de muntanya els regalin al Mercadona!!! Jo com que no sé córrer seguiré amb la meva política de mariquetisme total. És més, aquest any faré mes carretera que un taxista.

Ah! i no oblideu rentar-vos amb aigua calenta que acabeu més ronyosos que el gos del Lucky Luke