10/10/08

XIIIª Travessa SANT JOAN DESPI / MONTSERRAT

Diumenge a les 7'00h ens trobem al "Xiri" i d'allà pedalant ens arribem a la sortida de la cursa. Per evitar embusos i maldecaps ens situem de bon inici a segona linia de sortida i allà mateix ja comencem a trobar-nos alguns craks que estan preparats per intentar guanyar la cursa.
Des de la sortida fins a Castellbisbal ens situem tots 4 en les primeres posicions de la cursa fent-nos veure des de la primera pedalada, s'ha de lluïr maillot, ens hem de fer conèixer!!!
Un cop a Castellbisbal el grup es comença a estirar, i un grup d'uns 25 corredors agafant davantera respecte a la resta.
Després d'un canvi en la pujada a Santa Cecilia, arribem tots 4 entre els 40 primers classificats i separats pocs minuts uns dels altres. Tots acabem satisfets encara que com sempre uns més que altres.
Ara a preparar el proper repte, aquest si que fa por!!!! Duatló d'Alta Muntanya de Núria....ufff...quin patiment que ens espera!!!!

2 comentaris:

Albert ha dit...

Fotos! Fotos! Fotos! Fotos! Fotos! Fotos! Fotos! Fotos! Fotos! Fotos! Fotos! Fotos! Fotos! Fotos! Fotos! Fotos! Fotos! Fotos! Fotos! Fotos! Fotos! Fotos! Fotos! Fotos! Fotos! Fotos!

ricard ha dit...

Aclariments:
-El Germà va liderar el pelotón durant més de 20 minuts!
-El Fuster va nar a roda del Germà durant aquests 20 minuts!
-Jo em vaig atrevir a posar-me a roda del Fuster una mica per a que ens fessin la foto del trio boletaire en cabeza!
-Cap altre dels favorits es va atrevir a avançar als boletaires en el pla: qué poderío!
-El Raimonless va ser el més llest de tots, quedant-se al mig del peloton, resguardat del vent.