18/11/08

IV Duatló de Viladecavalls

Diumenge en Raimon i jo ens vam arribar a Viladecavallls a participar a la segona cursa del Campionat de Catalunya de Duatlons de Muntanya.
Aquest cop la mala sort la va tenir en Raimon, després d'arribar gairebé plegats al box i fer la primer transició en Raimon em va atrapar a la meitat del recorregut en bici. Però un cop iniciada una de les primeres baixades em retrobo amb ell que està aturat a un marge. Havia trencat la patilla del basculant de darrera del seu quadre, per tant es va veure obligat a abandonar.
Jo continuo a roda d'en Hans Muller, un alemanot amb qui ja hem coincidit aquest dos primers duatlons i que li fot molta canya sobretot a l'hora de còrrer. A roda d'ell segueixo els darrers km del sector de bici, un cop arribats al darrer tram de cursa, 3km amb unes rampes i escales considerables en Hans em supera en una de les darreres pujades i s'em fa impossible atrapar-lo en la recta d'arribada.
Allà trobo a en Raimon que m'està esperant.
Total que si el líder vol continuar de líder haurà d'arribar-se a Balaguer a esgarrapar uns quants punts més que jo, ja que jo em quedaré a Sant Just disputant la cursa de Karts de Coixinets.

Per cert, a veure quan s'anima algun bolet biker més i ens acompanya en alguna de les properes duatlons del més de desembre.

Salut!!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

eiiiiiiiiiii Germà, m'ha fet molta gràcia trobar aquest bloc i veure't, sòc en Dani, van estudiar plegats MEF i ja no et dono més pistes ;)