6/1/09

Brevets 2009

Tot rebuscant avorrit pels racons internautes he trobat el calendari de les brevets d'aquesta temporada. Estaria bé provar-ho no? per aquells que no sapigueu que és una brevet us deixo també una descripció que he trobat del Charlie, un colega que vam fer el Mangue i jo a l'Ironbike.

Calendari:
Diumenge 5 d'Abril 200 km.
Dissabte 25 d'Abril 300 km.
Dissabte i Diumenge 16 i 17 de Maig 400 km.
Dissabte i Diumenge 6 i 7 de Juny 600 km

Una brevet no es una carrera, es una manera diferente de entender el ciclismo. Es una lucha contra uno mismo, la fatiga física y mental y el tiempo, no contra los demás participantes. Hay una ruta definida a seguir en un tiempo máximo establecido y parcial de paso para los controles de salida, intermedios y de llegada. En cada uno de los controles se sella y anota el tiempo de paso en un carné de ruta, que al final del recorrido se entrega a la organización. No hay clasificaciones, solamente se indica el tiempo que cada ciclista ha tardado en recorrer la distancia establecida.Las distancias tradicionales de las brevets son de 200, 300, 400 y 600 kilómetros que se van realizando de manera progresiva durante la temporada.
Som-hi?

5 comentaris:

ricard ha dit...

Si no m'equivoco, per poder fer una brevet, cal haver fet l'anterior. A mi em faria gracia, pero les dates no em cuadren. En tot cas, enviem al Xavi Duran que te cames de sobra!

Albert ha dit...

Sí, és així. No hi ha 300 sense 200 ni 400 sense 300.
Ostres Mangue eres la meva gran batza per fer-ho! jo pensava que com a entreno ironmanero et xanaria catx...Hauré de mirar de timar al Fuster o al Rayon...

Charlie! ha dit...

No és així!!!!! Pots fer la brevet que vulguis solta sense haver fet cap abans. Pots fer la de 400 sense haver fet abans la de 200 i/o 300, encara que és aconsellable fer-la.

Només és obligatori haver fet la de 200, 300, 400 i 600 en un mateix any si es vol participar en la PBP o MGM de 1200km o haver fet alguna abans de la BPB de 600km.

No hi ha excusa, no hi ha dolor, no hi ha res de res, tots a les brevets!!!!!

P.D. Aconsello començar per la de 200, després per la de 300, desprès 400... començar per la de 600 és un suicidi encobert, jejeje!!!

Albert ha dit...

Hombre Charlie! com tu per aquí??Com va tot? jo us vaig seguint més o menys a través del blog i veig que no pareu quiets mariquilles!!! Si tot va bé ens veiem a les brevets doncs? començarem per la de 200 i si veiem que mola pos igual seguim....

Charlie! ha dit...

Tic tota la xarxa controlada, així se que entrena cadascú, jejeje!!! Em vaig trobar al Ricard a la volta a la cerdanya i em va comentar l'existència d'aquest blog, de tant en tant li dóno una ullada a veure que feu.
Doncs ens veiem en les brevets!!!!