5/7/09

Disseny maillots nous

Hei Xavalins!!!
He estat currant una mica en el disseny dels maillots i això és el que ha sortit...Ja direu el que!

6 comentaris:

Núria ha dit...

Nois, no m'agrada la publicitat aquí davant, proposo de posar-la més petita i discreta a un altre lloc o fins i tot treure-la. El disseny és molt xulo, m'agrada molt. A la núria també li agrada, tot i que diu que és una mica sosa només negre i blanca.

Sergi

Raimonetdelculestret ha dit...

Tope guai ,super moderniki, la publi fa molt profesionass x mi,i la inclinació posterior es de inspiració lisergica!!! Potser definiria amb negre la costura de les manigües pq s´entengui mes el tall del dibuix.

Germà ha dit...

A mi tampoc m'acaba de convèncer, potser la publi al davant la canviaria de lloci la incliniació cal????

Massu ha dit...

A mi m'agrada molt!!! Ets tot un creador. Si de cas potser la publicitat (que si la vull) la posaria en negre per no fer un popurrin de colors.

Si el mallot és blanc, crec que la clau està en la qualitat del teixit!!!

Suposo que la senyera hi és present... no l'he vista.

GRÀCIES ALBERT!!!

Albert ha dit...

A mi la publicitat em mola només perquè queda més professional, no pels beneficis que en poguem treure...provaré de posar-la al darrere i torno a penjar les imatges. Per cert, mireu-vos el mail putilles que hi teniu tot el tema de la comanda i només ha contestat el Massu!!

ricard ha dit...

Jo estic bastant d'acord amb tots.

El disseny m'agrada. El tema dels sponsors, us el deixo a vosaltres. Jo sempre estic agraït als sponsors que fan possible que el nostre club tiri endavant. Recolzo la suggerencia del Rayon de la costura. I a veure si tenim sort i ens toca una senyera sencera, i no només mitja!