29/11/09

I de postres...PAELLA!!

Aquest finde, i per variar una mica, l'activitat principal boletbiker no consistia en anar traient el fetge per la boca sinó en ingerir una megapaelladelamuer (Fuster certified) amb dones, nens, amics i simpatitzants. Però lu primer és lu primer, i abans de l'atracon caliar sortir a pedalar una estoneta practicant el seixantacinquisme percent que tant toca els culions. Però la jornada estava plena de sorpreses i la primera no es va fer esperar...LA MEVA BICI NOOOOOOOVAAAA!!!!
Quin cogombre de bici per favort!! No hauré de córrer ni res per no quedar com un pamplines... però em queda taaaaaaan bé... Després d'estar recollint les babes de tothom que passava pel puesto arriba la segona sorpresa, el Fuster es presenta amb la pota del canvi trencada (com a la volta a la Cerdanya en versió carretera),
però res, una mica de cinta americana per aquí una mica d'oli per allí...i pim pam a pedalar s'ha dit! Recollim al Ròritx a Molins, arribem a Olesa de Montserrat.
Com que la pota del canvi segueix donant pel sac decidim tornar a puesto per anar enfilant la comilona que ens espera a Can Roldan.
Un cop allà festival de luz y de color a càrrec del xef Fuster que fa les paelles com ningú!!


El que no sabiem és que també fa els postres millor que un Tamagochi i pa muestra un botón.
Haurieu de veure la tècnica de
l Germà trossejant xampinyons, si s'hi posés igual a les duatlons...
I la pedre
ra? que es vagin preparant els podis del món...
Gresca xe
rinola i Canals i Nubiola!!
El que no entenc és que si ens ho passem tan bé fent paelles, i menjant pastissets de plàtan amb crema, perquè ens entossudim en sortir en bici abans? Hi deu haver alguna cosa que no acaba de quadrar i que ara mateix no em ve al cap...