21/12/09

VI Duatló de Pallejà

Gairebé 300 corredors ens plantem a la sortida amb una temperatura inicial de -2º. De bon inici començo a còrrer amb bones sensacions tot i la setmana de refredat, mocs i manca d'entrenament.
Arribo a Box en la posició 55 pujo a la bici i començo a pedalar però tot i no anar cansat el meu ritme és força pesat i no para de passar gent.
Però el pitjor està per arribar, a 2 km de deixar la bici començo a veure anuncis de l'home del mall repartits a banda i banda del camí que intento traçar el més ràpid possible.
La sensació és confirma quan començo a baixar cap a l'arribada i torna a passar-me un grapat considerable de corredors.
Arribo al box canvio de calçat i m'adono que en el canvi de sabates he perdut el dos bessons, m'adono que els tinc literalment clavats darrera dels genolls.
Quan comença la pujada tinc més remei que començar a caminar.
Les ofertes d'apartaments de l'home del mall comencen a tenir aspecte d'oferta i decideixo quedar-me'n un.
La recta d'arribada es fa llarga i llarga com una llangonissa...total que acabo entrant caminant, en el darrer tram de cursa arribo en la posició 194.
M'adreço a l'habituallament i començó a deborar taronges, olives, patates, pomes, dos botifarres i 3 aquarius realment quina mega pajara...
Espero que aquesta setmaneta de nadal i sant esteve em pugui recuperar del referedat i normalitzar una mica els entrenaments i no patir tant a Cabrils el proper diumenge.
Bon nadal a tots el Boltebikers i als altres també.

2 comentaris:

Marc Calaff ha dit...

Així que l'Home del Mall ha vingut a deixar-te un regalet? Abans d'hora? quina eficàcia! Ostres quina mala sort. Jo a l'arribada ja ni et vaig veure. Diguem que també vaig tenir mala sort, jeje. Vaig espinyar-me al tram de bici (afortunadament quatre rascades mal repartides i quasi indolores) i vaig abandonar en veure el desviador doblegat bloquejant-me la roda. Mala sort... Si més no aquesta tarda he passat per cal veterinari i m'han deixat la burra a punt per Cabrils. Vigila els àpets nadalencs que poden passar factura (millor callo, l'any passat per Nadal vaig sortir a córrer per la nit i quasi trallo a Carretera de les Aigües, juas juas). Salut i bones festes!

Albert ha dit...

Molt bé Brothel! això et passa per no haver-te entregat a fondo a l'esmorzar boletaire! Que el vi fa globuls vermells!!!!