21/2/10

1/2 Marató de Gavà

Darrer test abans de la Marató de BCN. 9'30 h del matí i més de 2.000 inscrits no fa sol però tampoc fa fred que ja és molt desprès de l'hivern que estem passant.
Mitja hora d'escalfament uns estiraments i acompanyat del Sergio i en David ens situem ben endavant.
Tret de sortida i comencem a còrrer, primer km a 3'45... segon a 3'50...i així fins als km 10 que passo a menys de 39'. És a dir a menys de 4' el km. Les sensacions fins aleshores de conya, però evidentment surto massa ràpid així que del km 12 al 15 els passo a més de 4'. Però arribant al km 16 em recupero i torno a baixar dels 4' fins a superar la línia d'arribada situada a disnd el'estadi d'atletisme.
Total que acabo amb una nova marca 1h 23' 59" és a dir 4' menys que la marca que tenia de l'any passat i amb molt bones sensacions per la marató de bcn.
Si tot va bé hauria de baixar la marca que vaig fer a Madrid (1h17')l'any passat i amb una mica de sort encara podré seguir al Ricard que de ben segur que deu estar entrenant comm un malalt.




http://www.atletisme.cat/classificacions/gava/res2010g.htm

4 comentaris:

Albert ha dit...

Molt bé!!! el 158 de més de 2000!! això és posar pressió i lu demés són tonteries!!!

ricard ha dit...

crack!!!
Estàs per baixar de 3 hores. Molt bé!!

Germà ha dit...

Estic per baixar de 3h17' que es la marca de l'any passat, espero. Però lo de menys de 3hores ja són paraules d'un altre planeta.
I tu que tal?? com ho portes?? Et podré acompanyar uns km??

ricard ha dit...

Jo no ho porto tan bé com tu. No crec que poguem anar gaire junts, ja que no crec que pugui agunatar-te el ritme. Suposo que faré entre 3h10 i 3h15...