1/9/10

RUMORS O VERITATS?

Com cada any en aquestes dates em poso nerviós; S'acosta la VOLTA CERDANYA (hi ho escric en majúscules doncs crec que és la trobada dels Bolet Bike que, després de la CAMPELLENCA XTREM, millor defineix la nostra filosofia) i tinc la sensació que vaig tard... El Fuster estarà intractable, el Mangue...bufff, en Raimonless... plorant però fort com un toro, en Germà en la tònica... en Brufau sense entrenar després de voltar pel món però com sempre marcant ritme constant i dosificant (com es coneix el tio),...bé que seré el que més patirà.

Faig unes trucades de rigor per tantejar la situació i SORPRESA!!! M'arriben rumors que hi haurà baixes a l'equip. Espantat pregunto... Qui s'ha lesionat? A qui envien a treballar al Líban?, però resulta que no és res d'això. Pel que sembla alguns infidels (i ho dic jo, que potser soc el més nou del grup i el que més lliurement va i bé a les trobades ciclístiques) traicionen l'essència del ciclisme: el patiment, les rampes, el sobresforç, la compamyia dels companys (més en una sortida per equips) alegant falta d'entreno. Comprovo les llistes d'inscrits i els rumors es confirmen.

Em sento enfonsat. Mai havia lluit un maillot amb tant d'orgull... on és ara el KARPOFF?? si, als mitjons, però jo creia que tots en teniem un a dins.... i no només dins la sabata vull dir. Sinó com us puc aguantar tots els recitals que em feu?. Penso en Voltes anteriors, descens suicides amb el Raimon, bonys a les cames com pilotes de tennis per culpa de caigudes, encigalades en els trams d'orientació, marcatges a l'home d'aquells que es coneixen les dreceres, macarronades inhumanes amb siesta intermedia, .... Experiencies increibles que no hauria pogut superar sense la força dels BOLET BIKE.

Companys, necessito la vostra ajuda per sortir del pou!!!! sense l'equip al complet no sé si podré afrontar un repte com aquest... i si ho faig, la joia de superar-lo no serà la mateixa!!!

Compto amb vosaltres!!! SUPOSO QUE EL FET QUE NO SORTIU A LES LLISTES DEU HAVER ESTAT UN MAL ENTÈS...

4 comentaris:

gemma ha dit...

El club de fans no ens hem fet enrere: la boleta més petita, les boletes mitjanes i les mamis-boletes serem allà per animar-vos!!!

Unknown ha dit...

bona nit Bolets, em dic Jordi i soc vei d Sant Just, Plaça d la Pau mes concretament, l'altre tarda crec que vaig coneixer a en Germà?? a traves de'n Toño que ens va presentar...el poc que varem parlar i ara el vostre blog han fet que provi de contactar amb vosaltres, faig btt i ara m'inicio a triatlo ( a bona hora ), també alguna duatló ( ara em toca la del Puigmal )i travesses d muntanya.
si em deixeu, puc intentar sortir amb vosaltres...per a mi tot el que sigui poder compartir entrenaments, sortides i experiencies...perfecte!!!
per cert, que tal la tri de Banyoles??
fins aviat
jordi

Germà ha dit...

Jordi si et va bé sortim aquest dijous a les 16'00h del carrer indústria al costat del Caprabo, et deixo el tlf per si t'animes 618926615

Albert ha dit...

Joniiiiiiiiiii...jo no m'he fet enrere, el problema és que he caigut de la bici i quan m'he aixecat ja no us veia!!!

Jo ja dono la temporada per perduda fins al mes de novembre que, suposo, que hi tornarem per fer una miqueta de metabolismo lípido...fins llavors fare fotos pels puestos!