6/6/11

29/05/2011 HALF CHALLENGE BARCELONA

A última hora decideixo apuntar-me a aquest Mig Ironman, sense tenir massa clar si hauré entrenat prou. Pero com que es bastant planer, sempre és més fàcil...així que a veure com va...

Després d’un dissabte amb una ventolera que espantava, el dia s’aixeca clar i tranquil. A les 8h00 surten els pros, hi ha vaires sortides i a mi em toca començar la natació a les 8h25 amb els altres 240 participants del meu grup d'edat. El segment de natació és prou tranquil i no rebo gaires patacades. Fem una mena de rectangle de 1900m i com sempre, no acabo d’anar recte del tot, sobretot quan nedo amb el sol de cara i no arribo a veure les boies.

Acabo la natació amb un temps de 32min13, fet que em sorprèn, doncs és 1 minut més ràpid que el millor temps que tenia de Mònaco. La transició de l’aigua a la bici va prou bé fins que surto al parc de bicis a buscar la bici (d’entre les 1100 bicis que hi ha…) i no la trobo. Miro amunt, miro avall, i no…total, que em passo no se quant buscant la bici i finalment la trobo i començo a pedalar.

El circuit de la bici es semblant al de l’Ironman; 2 voltes Calella – Mataró, tot bastant pla menys el tram final d’Arenys a Calella que hi ha uns repetxons. Començo a passar gent i mes gent i mes gent…Acabo la bici en 2h19min18, parcial 60, segurament he anat massa ràpid i ho pagaré, però ja està fet.

La segona transició la faig molt bé, pim pam i ara ja tinc una bona claca, a més de la Judith que ha vingut ja des de primera hora, ara ja hi tenim la Gemma i l’Ariadna, el Jordi, el cunyao, la Meri, la Maria, i el Berti i fins i tot els pares de la Judit!!

Començo a córrer i em trobo més o menys bé. Vaig passant els primers kms a 4min15 i em passa gent però no gaire. Cap al km 8 o 9 estic corrent a 4min20-25 i acabo la primera volta (de dues) en algo menys de 46min. I llavors la cago. Em prenc un xute, bec aigua i m’entra un flato que em mata. Haig de parar i caminar i em passen autocars de gent (alguns que van paradíssims). Després d’uns minuts, començo a córrer poc a poc i en 3 o 4 km se’m comença a passar el flato. Poc a poc vaig agafant ritme, però ja em començo a trobar cansat i corro a 4min45 més o menys.

Finalment arribo a la recta d’arribada on agafo l’Ariadna per entrar a meta enmig de la cridòria del públic. Sprint final amb la nena a coll i meta... aquests 7 kg de nena mai m’havien pesat tant! Acabo en 4hores 36minuts i 25 segons, el 104 de la general dels 1100 inscrits i 17 del meu grup d’edat: en general bastant satisfet.

Gràcies a tots pel suport i la paciència!

4 comentaris:

Germà ha dit...

Felicitats Crak!!! llàstima del xute, l'aigua sempre hi ha un si no fos...potser ens haurem de canviar el nom de la banda???
Per cert i en Fuster que surt a l'última foto, quin temps va fer???

Albert ha dit...

Molt bé xavalín! això de córrer a 4'30'' el km deu ser complicadillu no? ja ho trobarem...

Massu ha dit...

Ole Ole!!! menys mal que al grup encara tenim algú que defensa els colors!!!

Visca el Ricard i els seus suporters!!!

Veig que amb la natació que faig estic en la linia de fer podi... 1.900m en 1.30min!!! a veure qui ho supera!

PD. Que passa amb la roba de la temporada primavera-verano?? potser ja hauriem de fer la comanda d'hivern al ritme que anem no?

Massu ha dit...

Per cert... com diu el Germà.. Què feia el Fuster per alí? No estaria corrent amb l'aixada darrera els rivals no?