3/4/12

AVE FENIX…O ORBEA FENIX

Unes rodes Campagnolo Vento 168€, un grup Campagnolo centaur 560€, portabidons blancs 8€, cinta de manillar blanca 9€… tenir una Bici Bolet Bike…NO TE PREU…. Pel demés Spezialized…
Si amics, asseieu-vos perquè fent gala del ressorgir al estil Massu, la bici amb més historia dels bolet bike ara s’ha convertit en el model oficial KARPOF – BOLETBIKE PROTOUR 2012.

Canviar o no canviar la bici de carretera... aquesta era la qüestió, y al final ni una cosa ni una altra... restaurar!! Va tocar decapar (Quin químic més interessant, una mica d’això als calçotets dels rivals y no duren ni cinc segons sobre la bici!), lijar el quadre, dues capes d’imprimació, quatre de pintura blanca, uns vinils y dues de vernís. El resultat es força satisfactori, tot y que em fa por que la pintura pugui saltar fàcilment. Bé, ja veurem.... es el que te fer un prototip.

Ja sé que ara tots en voleu una igual, però sapigueu que està patentada y que per poder copiar el model us caldrà pagar la patent: Esmorzar al restaurant de moteros de la carretera de Begues a Avinyonet... Quan hi anem?

Però aquests no són tots els canvis que he fet... us poso una foto del meu ferrot Mondraker, que ara ha pujat un escaló a la piràmide de la lleugeresa, equipant-se amb les preuades lletretes XTR. A la balança de casa marca 10,5kg amb les eines posades, però crec que en realitat és mes; A veure si puc passar pel probike per a pesar-la. Segueix sent lletja com sempre, però ara va fina fina... aquella finesa que només els que sabem que és patir pedalant podem apreciar...jeje. Veure’m com enes en sortim amb 2 plats!

Raimon, em queda pendent el canvi d’oli de la suspensió, a veure si trobo el moment!

Per últim, deixeu-me dir que el Carles s’ha ocupat de la cantera bolet bike de Can Massuet, i ara en Maginet també té una preciosa bici, que evidentment també es model KARPOF, però en versió junior. Ve de California y ja ha creuat el “charco 3 cops” abans d’arribar a casa nostra! Espero que també us agradi....

6 comentaris:

Raimonlesstiracanasta ha dit...

Carai nanu, te lo has curraoo. Produccions en sèrie ja!!! Això de tenir fills sembla que et prova. Per cert, les bicis no es pesen ni amb les eines ni amb els bidons d'aigua plens, així que potser tens una sub10!!!!
La Maria vol pegatineees!!

Albert ha dit...

Quin crack! has superat totes les expectatives!!! Ara tots en voldrem una!! I això del xtr....quin paio tu, sibarita sibarita...

ricard ha dit...

No tinc paraules!
Im pre ssio nant!!!
ole Massu- olé.
Deuen ser els aires nuclears? Ara la orbea deu fiuncionar amb un petit reactor estil Cancellara, no??
A quant van les pegatines???

Albert ha dit...

Sí Sí, volem les pegatines!!!!!!
Per cert, xtr amb 2 plats només...what a mascle!

Massu ha dit...

Em fareu pujar els colors!!

Un conjunt de 3 pegatines (Boletbike + logo Boletbike gran + logo petit + Karpof) = 14€

Anònim ha dit...

Ostres Massuet, no se si durarà molt o no la pintura però per les fotos té molt bona pinta!!

No et feia falta per res la pistola.

Felicitats!

Ivan