25/4/15

19 d'abril Half l'Ametlla de mar

Primer test per saber realment com van els entrenament i la preparació per l'Iron Man de Zurich. Baixem tota la familia a l'Ametlla de Mar dissabte a la tarda. Diumenge  a les 9'00h comença el mig Iron Man. Em marco com a objectiu anar a una mitja de 30km/h al tram de bicicleta i apropar-me tant com pugui a 1hora 40 min a la cursa a peu. La part de nedar espero que sigui un escalfament sense gaires cops.

Som al voltant d'uns 300 corredors després d'una nit de tormenta el dia sembla ser que serà molt bó tot i que hi ha un petit ventet de bon matí que al tram de bicicleta suposarà un clavari important.

El tram d'aigua el faig molt còmode sense cops i gairebé nedant tot sol. L'aigua no està tant freda com em podia imaginar calculo que surto entre els 50 primers.

El tram de bici són 4 voltes a un circuit tancat al trànsit amn una anada amb puja i baixes i una tornada més suau. La sorpresa és que al tram d'anada el vent bufa força fort i es fa més dificil, el circuit es força trenca cames però per mi més divertit que un circuit tot plà. Té un desnivell de
1000 mts segons l'organització. Surto entre el 60 primers i força sencer per afrontar la mitja marató 3 voltes a un circuit trenca cames de pujar i baixar per la població de l'Ametlla de Mar. La primera volta la faig tot sol a un ritme al voltant de 5 min/km. Just començar la segona em trobo amb l'Alberto campos (Rayo Team) ex-company de l'equip de bàsquet i decidim anar plegats a un ritme de 5'20min/km.
La conversa i el fet d'anar amb un altre corredor fa més suportable tots els dolors de cames que començo a tenir. Tot i això els darrers 3'5km puc fer un canvi de ritme i apretar fins l'arribada.

Acabo content i força sencer, ara toca seguir entrenant per Zurich, això si abans tornaré al triatló B de Banyoles al mes de juny.

1 comentari:

ricard ha dit...

Molt be nano, Enhorabona. Pero afaitat, que perds aerodinàmica, i sembles un naufrago!