22/12/08

Esmorzar de nadal i foto oficial (...per fi)

Dissabte passat per fi vam aconseguir sortir tots els BBC. I és que el motiu s'ho valia: ESMORZAR DE NADAL i per fi foto oficial de l'equip. La jornada comença amb l'entrega de premis i l'agraciat no és altre que en Martí (recull el premi el sr. Barroso), amb una singlespeed rígida i tubeless d'última generació. Hi va haver un cert moment de rifirafe quan en RayoMcQueen es va pensar que el regal era per ell, però finalment el vam fer entrar en raó a canvi de doble ració de botifarra. Amb els premis entregats comencem a pedalar a ritme globero de tercera (collons, estem celebrant el nadal!!) fins que arribem a la carretera de les Aigües on després de 6 mesos aconseguim fer la FOTO OFICIAL DE L'EQUIP. Oe oe oe oeeeeeeeeeeeee!!! Entre rises ens arribem a can Borrell on, com és tradició des d'anys immemoriables (un concretament) celebrem el nostre particular nadal ciclista. Botifarra amb mongetes, vinatxo (molt vinatxo), carajillu i copa de cava. Per sortir a pedalar ben animadets. A partir d'aquí es comença a disputar l'etapa de veritat. Sortim de can Borrell amb una certa 'alegria corporal' que s'acaba amb el Massu (d'ara endavant el Pantani de Collseruela) fotent atxatssus i coronant lider (això m'ho han explicat perquè jo em vaig quedar per esperar els del darrere no fos cas que ens perdessin). Mentre pujem es pot disfrutar d'entreteniments variats com la recollida del tió o les fuetades 'fusterpassaalavora'. Comencem la baixada cap a les Planes per fer el segon avituallament del dia, el ja mític Baba san marino, però en Corrales se'ns fot un pinyassu que pa qué, fruit de la relaxació excessiva de les poques neurones que ja de per si li queden (l'endemà va resultar que no va ser res, perquè si l'haguessiu vist com corria a la duatló de Pallejà...). Val a dir que el Germà va estar una estona fregant-se les mans pensant en la recuperació del maillot de lider. El pinyo ens va fer saltar l'últim i ansiat punt d'avituallament tot i que no va evitar que el Fuster ens convidés a la última cervesa al més pur estil Drive thru del Mcdonald's. VISCA ELS ESMORZARS DE NADAL!!!
El sr. Barroso recollint el premi en nom d'en Martí

En RayoMcQueen sempre ha estat obsessionat per tenir una rígida com deu mana
Ha costat, però i lo guapos que hem quedat?Atenció al toc compositiu de la imatge, tots ordenadets de més alçada a menys com si estéssim al cole.



Botifarrada i brindis. Qui cony tirava la foto??


Per no trencar la tradició l'amic Fuster procura un bon tió per cagar-lo a gust, però aquest any en Corrales no es queda enrere


Aviam qui endevina quina és un muntatge.....

2 comentaris:

Germà ha dit...

Després de llegir la teva crònica em sembla que t'haurem de nomenar redactor en cap...les fotos no tenen desperdici...sobre tot les del joc final (quina és un montatge??), ja,ja,je.....

Raimonlesstiracanasta ha dit...

No puc estar mes d´acord en nomenar redactor en cap al nostre afiliat i amic Brofau .
El foto muntatge semble que fou dissortadament premonitori.Cal dir que algun colega meu del que no direm nom ,encara no sap discernir quina de les dues es real... Cagonjudes!!! dos esquinços i el liderat de les duatlons m´ha costat la puta foto!!!!!