28/1/09

XI Duatló de Mataró

Aquest cop Mataró, per a mi un dels millors del circuit, sobretot pel que fa al tram de bici, corriols de pujada i de baixada espactaculars i molt ràpids. Sortir de l'estadi també li dona cert atractiu a la prova.
Aquest cop només ens hi vam arribar en Marcos i jo, tot i que allà ens vam trobar amb d'altres corredors ja habituals del circuit com nosaltres i amb qui anem compartint experiències.
Les sensacions van ser força positives tot i que com sempre el "bajon" el tinc al darrer tram corrents on els meus temps empitjoren considerablement.
Així que aquesta setmana he començat a posar fil a l'agulla per a millor aquest aspecte. He començat a entrenar amb més intensitat l'aspecte de la cursa, dos cops per setmana m'arribo a Can Mercader, parc que s'omple de corredors a tota hora i on existeix la possibilitat de fer sèries, ja que esta marcat tot un km cada 100mts, a veure si així aconsegueixo millorar o si més no acabar fos del tot, ja que el cansament setmanal s'ha incrementat considerablement.
A més a més he començat a fer dos sessions setmanals de 1500mts de piscina així que a veure si per un o altre banda aconsegueixo millorar els resultats.

Per cert diumenge vam rebre la visita d''en Sergi i en Raimon que passejant amb la bici de carretera es van arribar a Mataró, i és que aquest parell volen començar a preparar la primera Brevet (200km) i han de començar a posar km les seves cames ah, i l'Albert cap a Tona falta gent!!!

Diumenge a Calaf espero també rebre la visita d'algun BBC que s'hi vulgui arribar amb la de carretera jo els garanteixo la tornada amb la furgo.
Marcos en plena transició
Amb alguns amics.
Per cert ja estic a la posició 12 de la general, espero d'aquí a ben poc aconseguir entrar entre els 10 primers, de moment evitarem anar per terra i intentarem acabar totes les proves que falten.

1 comentari:

Albert ha dit...

Ui ui uiiiiiii, he sentit sèries?? la cosa es comença a posar interessant...