18/11/09

Karts de Coixinets 2009

Aquest passat diumenge vaig complir amb una de les poques tradicions Sant Justenques dignes de seguir any rera any i ja en porto més de 15, que no són pocs.

Dissabte vam tenir un mal dia, desprès de dos cronos bastant dolents, on anàvem a parar a la pallla a cada curva i fins i tot vam acabar amb un dels coixinets per terra a cada una de les baixades vam poder fer un darrer crono respectable (56'88 seg) que ens va permetre sortir en tercera posició a la primera graella de 8ens de final diumenge al matí.

Diumenge vam superar els 8ens i els 4ts de final classificant-nos en 3era posició en totes dues baixades i degut al mal crono i a la 3era posició classificatòria de les dues eliminatòries anteriors vam haver de sortir en 6ena posició a la semifinal de màsters.

És a dir amb molt poques possibilitat d'acabar entre les tres primeres posicions que ens haurien portat a la final com l'any passat, però bé, per donar-nos a conèixer amb les equipacions de Bolete Bikers no va estar gens malament a veure si el proper any s'anima alguna altre parella de Boletaires.

Per cert tot i estar més o menys en forma els cruiximents de dilluns no me'ls vaig poder estalviar, els karts són els karts.

Agraïmets: a la Sílvia i a en Marí que no paren de seguir al pare amb totes les seves dèries esportives, mil petons i també als amics que no paren de fer-m'he arribar tot d'imatges del dia de la cursa, una abraçada per a ells.

1 comentari:

Albert ha dit...

Bravo!!! això és un esportista polifacètic i multidisciplinar!!!

Cada any que veig els karts m'agafen ganes de tornar-hi. Potser el vinent??