22/11/09

La vida al 65%

Ja hem començat la pretemporada! Visca! O no? Ara com que som toooooope professionals resulta que els 2 primers mesos (fins passat nadal!!!!) no podem passar de 133 ppm baix cap concepte que diria aquell! I a més, pedalant sempre en pla! Ho haveu vist??? s'han acabat els piques i les víctimes a la carretera de Molins a Vallvidrera!








Total, que per poder entrenar per un lloc més pla que l'encefalograma del Ronaldo m'he currat un circuit rotllo tontòdrom, al polígon del Pla entre Molins i Sanfeta, de 4.2 km que a 130 ppm vol dir uns 9 minuts per volta.

Es curiós perquè això de sortir a pedalar rascant-te tot el que seria la zona ampliada de l'entrecuix fa que no vagis amb els ulls clavats a la línia del voral (o a la roda del fuster) i descobreixis que també hi ha muntanyes, rius, gent passejant...la llàstima és que això ho he descobert en un polígon i llavors només veig camions, senyores que fumen, fàbriques...en fin...la vida és així...

Ahir hi vaig anar una mica més de dues hores fins que el sentiment de hàmster va poder convèncer la part racional del meu cervell. Lo curiós del cas és que sembla que anant així no t'hagis de cansar gens, però al final quan vaig arribar a casa tenia les cames com xoriços i em fotia un mal el cul...I pensar que encara queden dos mesos...Visca el ciclisme!!

Per cert, deixeu-me que us recomani el llibre Planifica tus pedaladas que és una mica com el meu entrenador personal. Pensat pels pardos com nosaltres que sense anar a guanyar res som més picats que uns calamars farcits.

Pos ala, a pedalar! Però al 65% eh!

3 comentaris:

Germà ha dit...

Me cago en la cadencia aburrida dels collons!!!

Desprès d'aquesta intro puc dir-vos que poca conya amb el ritmo mariquilla que s'esta posant de moda aquesta temporada.
Aburrit, aburrit ho és un rato llarg...però el no va más és marcar-se els entrenos al puto poligon industrial...redefinitivament comencem a estar molt malalts de bici i no especifico de quin....
Recordeu que aquest dissabte tenim dinaret a Can Roldan posada en comúi d'objectius de la temporada, curses i desitjos i d'altres neguits.

traguito ha dit...

Que mariquita.
Para eso hazte del bicin y te vas por el paseo maritim que hay buenos culos.
Yo com bici de carretera, 53 y parriba, que me habia quedado sin mus culo.

Jordina ha dit...

Jo em pensava que, al dinar, ja que hi veníem les nenes, parlaríem dels colors de la temporada, què està de moda i quin après-bici es porta...ja veig que m'hauré de llegir el nostre llibre de capçalera, Prepara tus pedaladas, abans de venir.
És que ni anant al 65% ho deixeu estar!