4/12/09

Quebrantahuesos

Ja està feta la preinscripció per a la Trencalòs 2010!!!! Visca!!! Tenim els números del 13760 al 13764. El sorteig és el proper dia 15 a les 12h així que...aviam si hi ha sort!!
No és lleig ni res el bitxo dels collons!!

4 comentaris:

Germà ha dit...

Esperem que hi hagi sort!!! Això si com la cursa sigui tant guapa com el bicho o portem magre!!!

Per cert el cap de setmana abans hi ha un altre cursa de carreteros que diue
n que esta de conya....una tal Irati extrem a veure si el proper anys fem un pensament-

Albert ha dit...

Espera't que potser l'haurem de fer aquest any! que hi ha un 50% de probabilitats que tinguem dorsal!!

Anònim ha dit...

Teneis siempre la opcion de apuntaros a La Marmotte de los alpes (antes hacia la quebrantaGuesos como entreno para esta). La quebrantahuesos al fin y al cabo, son tres puertos de poca monta y un follon de gente. La buena de los pirineos es la Larra Larrau, que al igual que la de Irati quedan cerca de casa, pero es en septiembre.
Traguito

Jordina ha dit...

ES BUSCA BOLETA:

que sapigueu que avui he anat al gimnàs i he trobat una noia amb una samarreta boletbike! m'ha sorprès molt pq no va venir a menjar paella... i he vist que entrava a la classe de body pump i al final m'he armat de valor i li he anat a demanar si era amiga o família vostra...pq nostra no era! total, que no sabia ni qui éreu i diu que un amic li va regalar la samarreta...home, així no fareu propaganda! quan regaleu material heu d'explicar qui sou, què feu...I QUE VAGI CORRENT LA VEU QUE SOU ELS BOLETSBIKE I FEU POR!