3/4/10

Duatló de Muntanya de Mataró

Darrera prova del circuit de duatlons de muntanya d'aquesta temporada i primera que acabo sense incidents i amb molt bones sensacions.
La cursa aquesta any no comença desde l'estadi d'atletisme el lloc triat té unes vistes espectaculars del maresme, al voltant del box està el circuit de cursa a peu.
El primer tram del recorregut l'acabo en la posició 21, com sempre és el que faig més bé, el tram de bici a variat una mica al principi on de sobte ens trobem abaix de tot d'una riera això vol dir que la pujada fins a dalt dels turons es fa més llarga i dura que d'altres anys.
Amb la bici noto que he començat a dedicar més hores a pedalar que a córrer i acabo a box en molt bones sensacions tot i això no puc evitar que em passin fins a un total d'11 corredors, la penya està molt forta!!!
El darrrer tram de cursa a peu és de només 2'5 km al voltant del box i acabo a un bon ritme.
Total al final entro a meta en la posició 30.
Acabant la temporada en la posició 15ena de la general i en la 16ena del Circuit Català.
A veure si la propera temporada aconsegueixo enredar algun BBC més per anar plegats a les curses.
Ranking General Duatlons de Muntanya (suma de tots el resultats obtinguts en les proves de la temporada )http://www.triatlo.org/competicions/listrnk.aspx?id=V&mod=1

Classificació Circuit Català de Duatlons de Muntanya (puntuen els 6 millors resultats de la temporada) http://www.triatlo.org/competicions/listlliga.aspx?mod=1


Box de la cursa
Patint al primer tram de cursa a peu.