27/4/10

Triatló B Banyoles. Objectiu aconseguit!!

Divendres a la tarda després de carregar la furgo i la família ens desplacem a Banyoles amb la intenció de gaudir del cap de setmana i estrenar-me en els triatlons de llarga distància.
Porto tota la setmana pensant en el tram de natació, 2.200 mts amb una temperatura força fresqueta.
Finalment l'organització decideix dissabte al vespre reduir la distància a 1500 mts.
Al càmping es respira un ambient molt guapo, estem envoltats d'autocaravanes de tot arreu, Bilbao, Teruel, Suissa, Viladecavalls, de seguida estem tots amb les bicis a la gespa revisant el material i posant en comú tots els neguits.
La sortida és a les 8'30h, evidentment jo arribo a Box a les 7'15 h del matí allà he quedat amb en Sergio, company de feina i en Raul, marit d'una companya.
L'estany de Banyoles a aquestes hores del matí impressiona molt, primeres hores de sol i una boira envolta tot l'estany, piel de galinio...que diria aquell.
Després d'haver preparat tot el material en un box mega estret apareix en Ricard i la Gemma que m'acompanyen fins a la sortida. Quin plaer tenir-los a prop en aquests moments.
Iniciem el tram de natació, i després d'uns metres de bufetades i més bufetades aconsegueixo trobar un espai prou còmode per a nedar amb tranquilitat, seguint les sureres del carrils de rem-
Hem prenc aquesta primera part de la cursa com un escalfament, i la veritat es que el gaudeixo moltíssim. El faig amb un temps de 25 min30 seg sortint de l'aigua en la posició 246.
Allà estan en Ricard i la Gemma donant-me suport i les ulleres per a poder localitzar la bici al box.
Faig la transició de conya però en sortir m'adono que no porto les ulleres...cagal.....impossible tornar enrera així que decideixo tirar endavant sense ulleres.

Tot i la manca de visió real de seguida localitzo a en Ricard a sobre de la bici a prop meu donant-me consells i ànims, increible el sr Iron Gay.
Faig la primera volta sense apretar gaire i reservant, la segona la començo amb moltes ganes i energia. En Ricard segueix amb mi i de tant en tant està davant de vegades darrera.
Finalitzo el tram de bici en la posició157 i amb un temps de 2h 10 min 06 seg.

Començo la part més dura. 3 voltes a l'estany, 20 km, la primera la faig suau per no desgastar-me en excés, la segona vaig fent, em trobo a la Silvia i a en Marti a mig recorregut, m'emociono i em carrego de forces per a continuar.

La darrera tot i anar bé de cardio les cames no aconsegueixen anar gaire ràpides.
Tot i això acabo els dos darrers km apretant i entro a meta amb en Martí en braços i gaudint com mai.
Les sensacions són fantàstiques em sento genial i amb la sensació que encara ho puc fer molt millor.
Finalment entro a meta amb un temos de 4hores10 min 15 seg i en la posició 224.

2 comentaris:

ricard ha dit...

molt bé Germà. Ara ja et pots depilar i ser un Irongay total!

Enhorabona

Albert ha dit...

Molt bé xaval ara ja només et queda fer l'altra mitja iron! Res, una passejadeta pim pam!!!!