6/2/11

VI Duatló de Folguerols

Arribo tot sol a Folgueroles, i esmorzo amb tranquil·litat al cafè del poble tot llegint el diari. La intenció és no apretar més del compte ja que dilluns toca sortir a còrrer. Però la teoria com sempre se'n va a terra un cop donen el tret de sortida.
El primer tram el faig a bon ritme i arribo a box en la posició 19 i amb forces per agafar la bici a un bon ritme. El recorregut te de tot, fang, neu, pedra, corriols i pista...la veritat és que el tram de bici el faig a bon ritme i fins i tot el trobo curt.
Així que entro al box per deixar la bici a tota castanya en la posició 17 i prenc la decisió de posar tota la carn a la graella i apretar en els darrers tres km ja que em sento fort de cames i de cap i quin cap què diria més d'un...
El tram de còrrer final el faig a saco i passo a uns 4 o 5 corredors. Arribo a la meta super satisfet. Poc a poc vaig collint els fruits de tantes hores d'entrenament, esperem però que això només sigui l'inici de la collita que tinc intenció de collir al mes de juny.
Ja us ho diré demà!!!
Finalment arribo a meta en la posició 14 de la general i el 3r de la meva categoria, sense dubte la meva millor classificació en duatlons de muntanya. I ara ja a només 50 punts del 3r classsificat de la general i a 100 del 2n.

1 comentari:

Albert ha dit...

Beeeeeeeeeeeeeeeeé...ja tenim ganes de veure un bulet a dalt d'un podi!!! (la volta als turons no compta mariquilles!!)