27/2/11

Duatló de Muntanya St Joan de les Abadesses

Per pimera vegada en els darrers 3 anys no s'ajorna la cursa, per motius de neu o pluja, tot una notícia. Per tant ens toca matinar a en Raimon i a mi. A dos quarts de set quedem per començar a pujar.
Pocs corredors inscrits, uns 150, i el mateix recorregut que sempre. En Raimon s'estrena en aquesta cursa tot i haver-hi estat inscrit en dues ocasions.
Jo em sento cansat, he dormit 4 horetes i la setmana ha estat intensa d'entrenaments però tot i així el resultat no ha estat gens dolent, 19è, tot i que hauria pogut quedar força millor si no fos perquè he anat a parar per terra un parell de vegades seguint a l'Oriol, el segon classificat de la general, que finalment m'ha tret algunes posicions.
Tot i això acabo la cursa en la posició 3era de la general, així que ara ja depén només de mi de finalitzar la temporada entre els tres primers.
En Raimon s'ha retrobat amb les duatlons després de dues absències forçades per malaltia i feina i també s'ha retrobat amb les seves amigues les rampes en el darrer tram de cursa a peu.
Tot i això ha acabat content en la seva temporada d'adaptació com diu ell.
Moments abans de la sortida.
La sortida.

2 comentaris:

Massu ha dit...

QUÈ GRAN!!! PODIO O MUERTE!!! JEJE

PER CERT, HE COMENÇAT A PREPARER L'ITINERARI DE LA GABARRES X´TREM. RECORDEU QUE SERÀ EL 9-10DE JULIOL!! RECORREGUT LLARG PERÒ PISTERO AMB ALGUN TRAM SORPRESA. QUAN EL TINGUI MÉS CLAR EL POSAREM EN COMÚ. OBJECTIUS PRINCIPALS:
1. PUIG CARGOL
2. FITOR.
4. MAS CALÇ.
5. PUIG D'ARQUES
6. ELS METGES
7. ELS ANGELS

S'ACCEPTEN PROPOSTES D'OBJECTIUS!!!

DIUMENGE PEDALADA FAMILIAR I BANY A LA PLATJA DE CASTELLS!!!

Albert ha dit...

Podiuuuuuuuuuuuum!!! Això serà èpic! primer bolet que acaba algo entre els 3 primers (la volta als turons no compta!)