3/3/11

Duatló de Muntanya de Terrassa

Diumenge quedem a les 8'30h per anar a Terrassa, es fa estrany quedar tant tard, tot i així arribem amb temps suficient per fer tot el ritual habitual, visita al senyor roca, preparació de tot el material i escalfament amb salutacions als habituals.
Surto a bon ritme i en el primer tram de cursa a peu arribo a box el 9è, començo la bici amb un grupet de tres i poc a poc agafo el ritme, el recorregut és força ràpid i amb algunes baixades força ràpides.
En arribar al punt més alt del recorregut hi ha un control de dorsal i hem diuen que vaig el 7è, jo flipo una mica i evidentment tinc un subidon d'adrenalina. Comença la baixada i em passen tres corredors a tota castanya, primer els intento seguir però després d'un petit ensurt decideixo afluixar i pensar en la cursa del mes de juny.
Tot i així els vaig veient tot sovint i no els perdo de vista, entro al box en 11ena posició, ara si decideixo apretar de valent i intentar atrapar als dos que tinc al davant per entrar entre els 10 primers.
Al 10è el passo tot just sortir del box i el 9è el vec durant tot el recorregut i el passo a 200mts de l'arribada.
Arribo el 9è amb el talons picant al cul, acabo esprintant i amb un bon rotllo brutal.
Es fa estrany arribar i trobar tant pocs corredors, m'adreço a les camilles on fant massatges i m'estiro a gaudir del solet i del bon rotllet que m'ha entrat.
Al cap d'uns instants arriba en Raimon que em ve a trobar quan encara estic amb dos paios fregant-me les cames.
No se si estaré bé pel mes de juny però aquests darrers duatlons els estic gaudint d'allò més esperem no em passi factura.
Diumenge darrera Duatló on intentaré atrapar al 2n de la general, sense pendre mal, tot i que sembla una mica impossible reduir el 80 punts que em porta de diferència-
Primer tram de cursa a peuTrialera del tram de bici
Arribada a meta

1 comentari:

Albert ha dit...

Ja t'ho has mirat bé això dels punts amb el 2n? Segons la classificació estàs a només 16 punts!!!

Per cert, ens hem de veure perquè necessito el windstopper que ja fa massa calor per portar el forro!