23/3/11

II Duatlo de Muntanya d'Ódena

Darrera duatló del campionat. Arribo a Odena hiper motivat, i amb ganes de tornar a quedar entre els 10 primers classificats. Com que és la darrera cursa decideixo sortir de la primera línia i a tope.
Les primeres sensacions són brutals ja que em situo entre els 5 primers de bon principi arribant a box en la 6ena posició. Agafo la bici i les sensacions no fan més que millorar i em situo en la 4ta posició a roda del 3r, estic flipant de valent ja que començo a veure que potser tinc alguna opció de podi.
Just quan comença la baixada decideixo afluixar ja que m'entra el canguelis per si vaig a parar per terra, i és aleshores quan em passen 2 corredors més. Arribo a box en 6ena posició però pletòric de forces tant que faig el 2n millor temps dels darrer tram de cursa a peu i acabo en 5ena posició de la general.
Les sensacions fantàstiques no hi ha res com entranar molt per sentir-se fort, ja veurem si al juny estic tant fort de moment que me quiten lo bailao.

Objectiu aconseguit, podi.
Classificat entre els 10 primers, no està mal.

1 comentari:

Massu ha dit...

VISCA VISCA... M'ALEGRA SABER QUE.... LES SENSACIONS EREN BONES!!!!

BROMES A PART, FELICITATS... PER CERT,CREC QUE ARA TU I JO TENIM UN TEMA PENDENT AL RATPENAT... EN PARLAREM...

APROFITO PER DIR QUE JA TINC EL TRACK DE LA GABARRES X-TREME, PERÒ CREC QUE ENCARA NO ÉS PROU DUR: 100Km I 3500m DE DESNIVELL (SOBRE PLÀNOOLS, QUE SEMPRE SURT MENYS). NO SÉ, VOLIA FER UNA FUSTERADA I CEC QUE EM QUEDO CURT. ARA EM POSARÉ A MIRAR LA CAMPELLENCA PER SABER ON HE DE DEMANAR L'HELICOPTER, QUE ARA QUE JA SÉ QUE VAL PODREM VALORAR MILLOR QUAN ÉS EL MOMENT IDONI.