21/6/11

18/06/2011 Mig Ironman Balaguer

Altre cop a última hora m'apunto al Triatló de Balaguer, que té un horari molt particular i es que es corre per la tarda...

Sembla que ha de fer molta calor, pero s'aixeca un vent força contundent que fa que la calor no es noti.

La natació va prou bé, tot i que es nota molt quan nedem amb el vent de cua, que tot va molt bé, i quan tornem, de cara, que costa molt i no avances i vinga a empassar aigua... Acabo de nedar prou bé, el 60 amb un temps de 36minuts, que es un temps dolentet, suposo que pel vent.

Agafo la bici i collons, quina ventolera. Es d'aquells dies en que sembla que tinguis el vent sempre de cara. Son 90 km amb 1600m de desnivell i amb un vent que espanta. Començo a pujar i a passar gent. Desde Sant Llorenç de Montgai pugem al Monestir de Les Avellanes i d'allà seguim pujant el Port d'Àger. Al km 30 em creuo amb el primer (que ja torna i em porta 10minuts). En aquest punt vaig el 22 de la general i segueixo passant gent. Tornem a pujar el Port d'Àger per l'altre costat i llavors ens desviem cap a Os de Balaguer i Tartareu. Ja vaig el 15 de la general i ara seguim per una carretera pavimentada amb ciment (com la pista que baixa a Planoles) i llavors en plena baixada, quan sembla que el camí gira a la dreta, resulta que ve una corba a esquerres. QUan me n'adono, clavo frens, derrapada creuant la bici, peu a terra, rellisco 6 o 7 metres i PUM! explota la roda del darrere. Aconsegueixo no caure, pero la coberta del darrere queda amb un forat de 3*2cm. Cambio la càmara, pero en inflar se surt pel forat... Així que plego al km 67, ja amb 1450m de desnivell (dels 1600m totals).

I aquí comença la odisea de retornar a Balaguer, recuperar les coses del box...i res, DNF. No tinc fotos.

1 comentari:

Germà ha dit...

Benvingut al club dels SI NO FOS... potser ens haurem de revisar el nom de l'equip si la propera temporada les coses van com aquesta.
Tot això felcitats pels parcilas... a veure quan podem anar plegats a alguna prova. Espero que sigui al mes de setembre.