26/12/11

Duatló Muntanya de Terrassa

En Raimon i jo ens dirigim a Terrassa per participar per segon any consecutiu a la Duatló, 400 corredors inscrits i un circuit ràpid i força divertit.

Després de la lessió de la primera duatló sembla que tinc el peu més bé, els darrers dies hem sortit a còrrer plegats i no he tingut molèsties.


Fem el primer tram entre els 40 primers, en Raimon entra just darrera meu, però surt davant i ja no aconsegueixo passar-lo.


Durant la primera volta del tram de BTT no perdo de vista a en Raimon que esta pocs metres per davant, però quan iniciem la segona s'escapa de la meva vista, em comença la fluixera i cedeixo forces posicions.


Sortir un cop a la setmana amb BTT no es suficient per aguantar un ritme alt. Espero que el proper mes de gener amb l'augment de les càrregues d'entrenament millorin una mica més el resultats, tal i com va passar l'any passat.


En el darrer tram de cursa a peu em sento bé però no aconsegueixo anar gaire ràpid. Al final en Raimon em treu uns 3 minuts i més de 25 posicions, hauré de posar-me les piles si el vull passar a la propera cursa que per a mi serà la Duatló de Mataró a mitjans de gener. A veure si s'anima algun altre bolet bike.
En Raimon trepitjant-m'he els talons vestit de blau i amb la cinta al cap.