28/10/12

7/1072012 Sant Just-Santa Maria de Queralt

Feia temps que en Xavi volia arribar-se en bicicleta al Santuari de Santa Maria de Queralt, com a homenatge a la seva filla Queralt.
Així que fa uns dies es va començar a animar a organitzar la sortida amb tots els amics amb qui ja fa anys que comparteix hores de bicicleta.
El passat 7 d'octubre va ser la data finalment escollida. En vàrem reunir els bolets de Sant Just i plegats vàrem anar a cercar a en Xavi a Sant Feliu. Allà ens esperava també en Santi el cotxe de suport que ens va acompanyar tot el dia, quin crak en Santi, aigua,, menjar, recanvis, ànims, fotos, paciència i més paciència, moltes gràcies Santi va ser una passada la teva constant assistència.
De Sant feliu ens vàrem arribar a Pallejà on vam augmentar la colla i ja d'aqui direcció a Montserrat, tot xino-xano fins iniciar la pujada. I la pujada ja se sap...marica l'últim... Un cop a dalt en Santi ens tenia preparat un habituallament com deu mana, després d'haver fet un gran reportatge fotogràfic de tota la pujada.
Al monestir de Sant Benet també es van arribar la Laia i la Queralt, la Maria i la Lila i la Núria, l'Ona i la Jana que ens van donar ànims a tots plegats per a continuar direcció Manresa.
De Manresa vam continuar fent cami fins passat Súria i dalt de tot d'un cim que ara mateix no recordo com es diu ens vam trobar amb l'Albert i en Joan per a fer els darrers 40 km i també amb en Magi i l'Esther, la Gemma  i l'Ariadna, la Sílvia i en Martí.
Després d'un segon habituallament força esplèndid ens vam dirigir cap a Berga per enfilar la darrera pujada fins a Queralt.
La darrera pujada tenir una sorpresa final, la vàrem fer amb una tormenta que ens va acompanyar des de la primera rampa fins a l'arribada. Un cop a dalt i després de canviar-nos de roba, tots plegats vam passar la tarda dinant tots juntets al restaurant del costat del Santuari. Realment va ser un dia genial i esperem que aquesta sortida formi  part de les clàsiques de cada temporada. Felicitats per l'organització i el bon dia que vam passar tots/es plegats/des.


El reportatge en imatges:
https://picasaweb.google.com/105983838113763870018/Queralt_12102012?authkey=Gv1sRgCOm9rv36xP7OngE