18/1/13

13/01/2013 Duatló Muntanya Mataró

Comencem l'any de la mateixa manera que el vaig acabar. Patint de valent!!! A Mataró hi havia 400 corredors inscrits, això de les duatlons de muntanya sembla que s'està posant de moda. Dels 400 van acabar 330,, a darrera hora es va posar a ploure i molts van anar a parar per terra.
Porto ja unes setmanes(6) preparant la Marató de BCN, això vol dir que la Btt la toca molt poc, i al veritat es que es nota força això de no sortir a pedalar. El primer tram per la pista del circuit de cros, 6 km, acabo en el lloc 55 però un cop agafo la Btt a la primera pujada em passen uns 20 corredors que desprès entre corriols es fa molt difícil de recuperar llocs.
El darrer tram corrents força millor que les darreres vegades, finalment entro en la posició 83, amb la satisfacció de les bones sensacions tingudes en el tram de còrrer però amb la idea clara que per preparar be les duatlons cal anar força en btt.
Ara toca seguir corrents per intentar fer 3 hores 05  minuts a la marató de BCN, objectiu que em portarà força feina les properes setmanes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

longchamp hpmrxlsh longchamp sale axfbphfq longchamp bags xqudfire longchamp uk vtzacryj longchamp bags uk kdjaclzt

Anònim ha dit...

ghd baratas gwhbbzpd ghd españa jfvrrgdz ghd planchas ozypumbk ghd ltmzfncx planchas ghd lhtewngl