2/1/13

30/12/2012 Duatló Muntanya Cabrils

Després d'un mes sense competir degut a la gran quantitat d'inscrits a la darrera duatló de muntanya, Terrassa, aconsegueixo tenir plaça a Cabrils. Com han canviat les coses aquests darrers anys!! Abans sempre hi havia plaça per fer la inscripció i ara dues setmanes abans es comencen a tancar les inscripcions.
Cada vegada hi ha més gent fent esport, ja sigui còrrer o anar amb bicicleta, l'atur està provocant que la gent estigui cada vegada més en forma!!!
Bé aquest any la sortida de Cabrils feia goig, aquesta prova és de les més maques del calendari, pel circuit, aquest any eren nous i encara més atractius; com per la data, darrera cursa de l'any 2012.
L'ambient és realment diferent.
Un altre fet remarcable és que aquest any gairebé tots els corredors formen part d'un equip, per tant la lliga per equips està molt competida. jo segueixo d'independent bolet bike tot i les ofertes, a veure si la propera temporada aconseguim fer un equipet, mínim són tres i ens inscribim per equips, de candidats en conec a més d'un només cal una petita empenteta.
Bé de la cursa la podría resumir amb el de sempre, sortida de cavall i parada de burro!! És a dir de més a menys, està clar que encara estic lluny de la forma de fa dos anys on quedar entre els 20 primers era habitual, també cal dir que no erem pas 300 corredors a cada cursa.
Tot i el patiment les sensacions són bones tenint en compte que faré un parell més de duatlons i després em centraré de valent en millorar la meva marca de la marató de BCN.
Fer duatlons tot sol sense cap Bolet més li treu part de l'encant, però aquesta temporada és el que hi ha esperem que la propera s'animi algú més.
Apa doncs a seguir fent km abans del proper duatló de Mataró, un dels clàsics també.
                                                                        Tret de sortida
                                                        Enfilant la primera suau rampa.