19/1/14

12/01/2014 Duatló de Muntanya de Mataró

Primera duatló de l'any 2014, per a tots dos i sense cap mena de dubte la millor del circuit de duatlons, per organització, situació, recorreguts de btt, circuit de cross i obsequis en acabar.
És per això que superem els 350 corredors a la linia de sortida. L'àmbient és fantàstic, córrer tots plegats veient-nos dins del circuit de cross dóna certa emosió a la cursa.
El recorregut en Btt és un trencacames de pujades i baixades molt divertides i variades. Baixant pateixo de valent i em passen forces corredors, en Raimon s'apropa fins just darrera meu, tot i estar una setmaneta parat, sembla que ha recuperat forces.
L'objectiu meu era quedar entre els 10 primers de veterans però no ha estat possible, massa tècnic per a mi.
Necessito alguna cosa més rodadora o amb més desnivell. Tot i això tots dos gaudim de valent amb el duatló de llarg el millor de tots.
A més a més com a regal final ens trobem unes fotos genials!!!



 Patint de valent al tram de cursa a peu, al ser totalment pla, o gairebé i veure'ns tots tot el recorregut la penya es motiva molt i toca patir més del normal.
Després a la btt passen factura a tots als que han estirat més el braç que la màniga.
Molt professionals les fotos de BTT, amb control romot i amb un flaix super potent. La veritat és que queden molt guapes.
Aquesta d'en Raimon la trobo super guapa!!