30/1/14

Duatló de Muntanya dels Pèlags

Dia gris i tapat, amb previsió de pluja i evidentment molt de fang. Nomès calia veure el box, situat a dins d'un camp de futbol de terra!!! , dels que gairebé ja no en queden.
Ja a l'esclafament ens adonem que serà un dia dur i difícil. Abans de començar ja comença a ploure.
El primer tram de cursa a peu el fem sota una fluixa pluja. Al pocs minuts decideixo treurem les ulleres i còrrer sense elles.
Per tant em bellugo a les palpentes gairebé.
El primer tramp de cursa a peu surt força bé, entro en la posició 34 en Raimon entra rera meu a un minut en la posició 51.
Agafem la bici i començo a trobar que les cames em van molt bé,  no paro de passar a gent, el recorregut es de circuit de bici cross,, fang, fang i més fang.
Tot i no portar ulleres no tinc cap incident ni cap problema mecànic, faig el parcial 19, el millor de tota la temporada!!!
Li trec un parell de minuts a en Raimon. El tram de cursa a peu el començo sense sentir els peus, el tinc que semblen monyons, al cap d'uns metres em començo a sentir bé i fins i tot començo a passar alguns corredors.
Entro a meta amb bones sensacions però sense saber la posició final. Quan ens apropem amb en Raimon a veure la classificació m'adono que he arribat el 22è de la general i el 2n de Veterans, he fet podi!!
El primer en duatló de muntanya, després de molts anys d'insistència i perseverància, ha arribat el premi.
Ha estat tota una sorpresa!!!1 comentari:

ricard ha dit...

Moltes felicitats Germà!

A la propera has de superar-te!