17/2/09

Compra x internet

Hei xavals! un dia d'aquests faré una compra pels internets a chainreaction. Si voleu res dieu-m'ho que les despeses d'enviament surten gratis.

Per cert, al final la suposada tendinitis que em va sortir dissabte només era una sobrecàrrega que, en teoria, ja està curada. Avui he sortit a pedalar una estoneta suau i no m'ha fet gens de mal. La setmana que ve vaig a probike a fer-me la conya aquesta del bikefitting amb la bici de carretera, aviam si em troben el perquè de les sobrecàrregues al genoll!

Apa-li!

6 comentaris:

Massu ha dit...

No pares de fer gasto!!! quin crack!!

Novament vaig a Suissa aquest cap de setmana, així que la bici va acumulant pols. Com sempre pecaré de falta de fons...

Pel que fa a les compres, a mi em fan falta uns pneumátics per la bici de carretere (canvi indicat pel Raimonless en veure que els actuals estan quadrats), però els compraré per aquí.

Albert ha dit...

Nooooooooooo, que al final he canviat l'estratègia i no em compro bici nova!!! només em compro les bambes de carretera i els pedals! (bueno i un seient blanc per la btt com a capritxet)

Si vols que et pilli els pneumàtics diga-m'ho que et poden sortir algo més barats!

ricard ha dit...

que no et compres bici nova? que mariquilla...

Albert ha dit...

Es que al final m'ha racat gastar-me tanta pasta. Total, si em trenco cada vegada que surto per carretera no cal que a més m'hi gasti més pasta. Quan tingui unes cames de pro em compraré una bici de pro. Això si, m'he comprat unes bambes, uns pedals, i un seient que lo vais a flipar!!!

ricard ha dit...

doncs jo estic per comprar-me un aeropepino. Si em regales el casc aeropepinamic, t'asseguro que me´l posaré!

Albert ha dit...

Home, pagar-te'l no sé si te'l pagaré, però hi havia una peli que és deia 'The coneheads' que segurament no deuen saber que fer-ne...I sinó que el pagui el ministre!!!

El que si et garanteixo és la foto espermatozoica!