2/2/09

Duatló de Calaf

Un altre dia de pluja i fang!!! Tot i que gairebé no va ploure durant la cursa la nit abans si que ho havia fet amb intensitat, això va provocar que part del circuit de Btt quedes reduït només a 14 km, i quins 14 km!!!
El primer tram em vaig sentir força bé i un cop a sobre la bici tot i les dures condicions vaig poder situar-me entre els primers 25 corredors, posició que vaig perdre de seguida que van arribar les primeres baixades degut a la quantitat de fang que anava a parar a les meves ulleres i que provocaven que no veies res de res, obligant-me a parar en més d'una ocasió. Tot i això finalment vaig acabar en la posició 36 i amb millors sensacions que mai en el darrer tram de cursa.
El resultat és que he avançat un lloc a la general i ja estic l'onzè i cada vegada vec més difícil aconseguir l'objectiu de les deu primeres places, ja que només queden 3 curses per a finalitzar el campionat i la penya del davant estan super forts i no fallen mai.
Per si de cas diumenge vinent cap a l'Ametlla del Vallès així que si hi ha algun BBC que s'hi vulgui apuntar que no faci tard!!!






5 comentaris:

Marc Calaff ha dit...

Va, que això d'entrar en el grup dels 10 primers ja ho tens, pimpam!! Lo del meu turmell es quedarà amb un ensurt, distensió de lligaments. Em perdré la duatló de l'Ametlla però a les properes, a muerte!!!

Salut i km!

Albert ha dit...

Molt bé xaval! al final amb tant de fang et confondrem amb...(no sé que hi ha que es pugui confondre amb el fang, però en qualsevol cas el que volia dir amb aquesta metàfora és que al final la Sílvia no et deixarà entrar a casa!)

Ens veiem demà al sopar bolet, aviam si aconseguim que comencin a sortir events no exclusius barrosoaires!!

Anònim ha dit...

Si, si, aviam si podem canviar aquesta tendència tan monofònica, i fem alguna cosa digne de ser esmentada !!!! (Això ho dic per a mi mateix, no mal interpretis res Bloooodel,que aquest any dono la temporada x perduda..ja,ja,ja)

Per cert continua donant malament la meva identitat,jo no em dic LUIS collons!!!!

Massu ha dit...

Eiiii... he estat la visita 1043.

Com es fa per penjar cròniques?

ricard ha dit...

reclamo una crònica amb fotos de la cursa del Yeti amb 1 metre de neu.