2/2/09

XXII MITJA MARATÓ DE GRANOLLERS

Vist que ultimament el blog del Bolet Biek Club s'estava convertint en el blog del Germà Boletaire, he decidit d'escriure una entrada per reivindicar que no ens oblidem dels altres socis fundadors del club.

Com a preparació per la Marató de Madrid el proper abril, em vaig decidir per la mitja de Granollers, que resulta ser de les millors d'Espanya. Tant quant a participació (5.800 corredors i ja fa un mes que es van esgotar les places) com quant a nivell (va tornar a guanyar el Campió olimpic de Marató i recordman mundial de mitja marató).

El pla era correr a 4min30- 4min35 el km, es a dir, a uns 13 km/h per acabar en 1h35min si fa o no fa. El perfil era clarament pujada la primera meitat i baixada la segona.

Vaig sortir tranquil, passant els km (de pujada pero no constant) una mica mes rapid del previst, a 4min20-25, fins que vaig completar els primers 10km en 43min58 i la meitat de la mitja en 46min15. Des d'alla, el terreny era bàsicament baixada, i em vaig trobar passant kms a 4min14, 4min12, 4min05, 4min04 i començant a fer calculs mentals del temps que em sortiria, i veient que podia baixar de 1h30. Total, que el darrer km se'm va fer llarg, pero el vaig fer en 3min45, i finalment vaig acabar en 1h29min44sec. Encara no he pogut veure les classificaciones oficials, pero el Samuel que va guanyar em va treure 28 minuts i em sembla que vaig quedar el 816 de 5.800

5 comentaris:

Albert ha dit...

Molt bé!!!! diversificant la oferta!! ara bé, com dirien al meu poble...Aquest tema sense fotos no val res!!!!
Visca el Mangue i això que fa d'anar corrent pels puestos!! (tot i que com diu el sr Celma jo prefereixo 'córrer sentat')

Germà ha dit...

Ja era hora!!! Començava a pensar en canviar el nom del blog veient la poca varietat de temes.
Ricard quin super temps t'has currat a la mitja marató...jo tinc ganes de fer-ne alguna... a veure si ara quan s'acabin els duatlons em foto les piles amb el tema de les curses a peu.
Felicitats!!!
Per cert dimecres reunió cal Segal!!! Calendari de temporada i d'altres aportacions!!!

Anònim ha dit...

riki, el 804!!! ets un crack.

no hi han fotos pq no estaven a l'alçada de les circumstàncies.
des de 1.57m del terra, amb topecentesmil persones davant i 5800 corredors...no es poden fer meravelles, sobretot quan una no és gaire experta!
o potser no en vaig fer gaires pq estava distreta mirant la quantitat de culets que passaven per davant meu???:-)))
a la pròxima m'hi esforçaré a miqueta...ok?

ricard ha dit...

Oficialment vaig quedar el 804 amb un temps també oficial de 1h 29minuts 45 segons

qui vulgui veure alguna foto o les clasificacions, aquí estan: www.lamitja.cat

Núria ha dit...

VA HOME VA TU QUINES TONTERIES!!!!!!