2/6/10

23/05/2010 TRIATLÓ DE GAVÀ


Diumenge de matí el Germà i jo mateix ens presentem a Gavà, amb els altres 1000 inscrits. Comença el ritual de preparació i vestimenta però com que hi ha tan sols 5 poliklyns, això ens retrassa una mica. Ens fiquem a l'aigua 5 minuts abans de la sortida per tastar-ne la temperatura i Deu n'hi do lo fresqueta que està!

Son 1.500m de natació, en dues voltes, amb sortida de l'aigua inclosa. Després de la segona volta, comença una transició llarguíssima i comencem a pedalar. Son dues voltes de 20km, força planers però amb dos repetxonets que fan la bici una mica més dura.

Només començar a pedalar, em passa un que va com una bala. M'hi engantxo i comencem a fer relleus i a atrapar gent, fins que acabem formant un grup d'uns 40! Anem a un ritme bastant infernal, i ja sabeu, aquí val allò de mariquilla qui vagi davant...

El recorregut es el mateix d'anada i tornada, de manera que ens creuem amb el Germà 3 o 4 cops. Tots dos anem als primers llocs dels nostres grups, donant relleus i encara tenim temps de donar-nos ànims.


La segona transició del Germà resulta ser espectacular. Fixeu-vos en la foto, i especialment en la roda del darrere. Entrant a boxes, el Germà va perdre la roda del darrere i va haver de fer la transició amb la bici a una ma i la roda a l'altre!!

Acabo la bici i comencen els 10.000m a peu, també en dues voltes pel passeig marítim de Gavà. Vaig passant els kms a 4min i pocs segons. Novament, ens creuem amb el Germà varies vegades. Jo vaig prou bé, em passen alguns corredors però també n'avanço alguns.

Acabó corrent els 10km en 41min05, (4min06/km) amb un temsp total de 2h 18min 07, quedant el 31 de la classificació general.

El Germà també corre a bon ritme, especialment els últims kms que fa a ritme infernal. Finalment, el brother acaba en 2h 24min 05, en la posició 81 de la classificació.

2 comentaris:

Germà ha dit...

Ole amb la crònica...no esta mal les fotos sobre tot les meves, a qual més petat... Ricard ets una machine!!!

Albert ha dit...

Molt bé això de la roda d'en Brothel!!! m'ha costat pillar la foto però mola catx! Per cert Mangue, en la transició de la bici se't van oblidar les bambes!!!!!