9/6/10

Així guanya qualsevol!!

Mentre esperem que el Mangue ens deleiti amb la crònica Transcatalunyil he trobat un video pels puestos dels internets que explica moltes coses. Com ja sabeu en Llibert Mill ens va guanyar una miqueta a tots a la Transcatalunya aquesta que vam fer el finde passat, però he descobert perquè. I es que el pàjaru s'entrena contra el tren, així qualsevol!!!! L'any que ve ni entrenador ni letxes, em compro un tren, que a més amb els contactes del Mangue segur que me'n treu un a preu de saldo! i que tremoli en Mill l'any vinent...

http://www.youtube.com/watch?v=9e0BqqCqsug

(oops...no sé com es fa per a que et surti directament la finestreta del iutup)

3 comentaris:

Massu ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Massu ha dit...

Nois, estic a la feina i tic el youtube (altramentt dit el tutub) capat, així que no ho puc veure. No obstant, i després de veure les fotos, vull dir VISCA ELS BOLETS...o boletus en llatí. Quin orgull formar part d'aquest colectiu tant exclusiu.

Ens podriem reunir a Sitges, dir-ho a tothom, i fer veure que és una reunió secreta de la gent més influent del ciclieme de St.jUst no?

PD1. Raimon, veig que et va anar just que no t'atrapéssim.
PD2. Ens veiem al probike, que hi ha un Suunto que porta el meu nom!!!

Carles ha dit...

Bolets,
Va ser un plaer compartir, amb alguns durant més estona que amb altres...(
és lo que tiene ser de la secció "C quasi B") pujades, baixades i troços de rodar fent com si sabéssim fer relleus. Gran ambient i merci també a la secció dones pel suport.
Després de la bronca que em va caure per punxar de part del Massu bolet, em sembla que m'hauré de passar al latex també per la bici ;-)
A veure si us animeu a venir per aquestes contrades (jo segurament faré la mb-race: http://www.mb-race.com/mb-race.php . Com teniu les agendes del 10 de juliol?)
Per cert, ja hi ha dates per la Volta Cerdanya 2010?
Felicitats a tots i que vagin bé els pròxims desafius