27/11/10

Duatló de Muntanya de Balaguer

Aquest cop no hi ha fotos, i és una llàstima perquè per uns instants breus, menys d'un km, els bolet bike estavem encapçalant en primer lloc la cursa de balaguer. Els motius, l'errada en el recorregut dels primers 25 corredors de la cursa en un dels primers trams de cursa a peu ocasió que vaig aprofitar per posar-m´he el primer i lluir el maillot.
Bé després d'uns instants breus de glòria vam passar a tocar de peus a terra i a la segona pujada em va passar un grupet de 25 corredors que més que còrrer semblava que volaven.
El tramp de bici va estar molt bé, amb uns 5 primers km de pujada i força tècnics i després una pujada ben llarga que es podia arribar a fer molt pesada depenent del rítme i per acabar una llarga, divertida i fins i tot tècnica baixada amb un tram "espectacle" marcat amb cintes i amb força públic, vaja com sempre a Balaguer.
En el darrer tram de cursa aquest cop no vàrem pujar les escales cap al campanar de Santa Maria com d'altres anys però la veritat és que d'escales no n'hi van faltar tot i que el recorregut era molt més ràpid.
Aquest cop tots dos vàrem aconseguir acabar el tram sense caminar tot i que el rimte no va ser gaire alt però satisfets perquè les nostres cames s'estan acostumant al ritme de duatló.

De moment i amb 3 proves realitzades tots dos ja estem entre els 15 primers classificats del campionat de duatlons. L'objectiu serà acabar entre els 10 primers a final de temporada, si més no de la classificació del Ranking Masculí perquè del Circuit Català serà una mica més dificil ja que puntuen les 6 millors curses del campionat, mentre que a l'altre puntuen totes.