29/12/08

IV Duatló de Cabrils

Diumenge tot i la pluja matinal, ens trobem al Xiringuito l'Oriol en Marcos i jo, en Massuet veient el temps prefereix fer mandra al llit, provocant l'automàtica perdua del líderat en Duatlons per part d'en Raimon qui el dia anterior havia contractat els seus serveis per a poder mantenir el liderat.

Total que arribem una horeta abans a Cabrils i un cop aparcats obrim els paraigües per adreçar-nos a la sortida, allà en Pere Bossa no para de repetir pel micro que la prova no s'anul·la. Després d'uns lògics dubtes decidim tirar endavant i anar a preparar tot el material. Escalfem sota una pluja suau i un fred de collons.

Fred que deixa d'existir un cop iniciem la cursa a peu, amb un tram inicial d'un parell de kilometres de pujada que es fan d'allò més llargs. De baixada vaig a parar a terra en un dels corriols .
Ja amb els peus ben humits fem la transició a la bici on comença la lluita contra el fang, els problemes mecànics, la manca de visibilitat i és aleshores quan en una de les primeres baixades torno a anar per terra i decideixo marcar-me com a objectiu finalitzar la prova.
Resumint molt de fang, molt bon ambient i una llàstima el temps ja que el circuit era ràpid i divertit.
Per cert comença a còrrer el rumor que hi ha molt Bolet Biker marica que es tira enrera davant de qualsevol petit contratemps, haurem de posar-hi remei, no???

Propera cursa a Folgueroles, on de ben segur farà un fred espectacular!!!!



Classificació General Duatlons de Muntanya: http://www.triatlo.org/competicions/listrnk.aspx?id=V&mod=1

2 comentaris:

Marc Calaff ha dit...

Hola Germà, sóc el Marc, ens anem veient a les duatlons des de Sant Joan de les Abadesses de l'any passat. La veritat és que va ser uan llàstima com estava el panorama el diumenge però aquí estem, pensant ja en la propera. A veure si ens veiem a Folgueroles, fins aviat i al Raimón, que es recuperi!

Albert ha dit...

Quan és la de Folgueroles? en aquesta us juro per la meva col.lecció de nines de porcel.lana austrohungares que vinc a fer-vos uns retratus! Som-hi bolets!!!