23/3/09

1a cimera lúdico-recreativa BoletBike

Oe Oe Oeeeeee!! Per primer cop des de la fundació del BBC ens hem reunit sense ànim de rebentar cap pulsòmetre ni arrencar-nos les pegatines els uns als altres!!! Aquesta vegada l'únic objectiu era saber qui es trincaria la butifarra més llarga sense pujar de les 165 ppm i per fer-ho vam convocar, també, a totes les dones que ens pateixen cada dia. Però com a bons boletaires que som no n'hi havia prou amb pagar i menjar (com faria qualsevol) sinó que per trincar-nos el preciat butifarrot vam haver de coronar el port de la Mola de categoria especial.

Especial menció a la Núria (que mentre pujava només pensava en cocacola), la Sílvia (que tot i el genoll trinxat va escalar millor que el Germà dijous passat), la Jordina (manivela de oro), i la Maria (premi a la més perjudicada), que van aguantar estoicament com els seus homes parlaven de hematocrits, bieles i brevets.
En resum, que no cal que ens posem roba apretada per passar-nos-ho bé!!!

Visca el Massu que ho va organitzar tot, que no es va perdre pel camí i que afegirà alguna foto perquè les que tinc jo són un trunyot.
PD: Demà la crònica de la cursa aquesta del vi, del cava, i la mare que'm va parir!

2 comentaris:

Massu ha dit...

VISCA LES CRÒNIQUES DE L'ALBERT!!!

Germà ha dit...

Opino el mateix, l'haurem de anomenar redactor en cap!!
Per cert esperem la cronica de Terra de Vins i Cava.