30/3/09

Sóc un mongo

Imagineu-vos que un col.lega qualsevol (posem per exemple un tio del teu mateix equip) us proposa apuntar-vos a una frikada supertxunga (posem per exemple les brevets).
Imagineu-vos que el vostre col.lega faltant dos dies per la primera frikada us deixa plantats (posem per exemple la brevet 200 i que ha comprat uns bitllets d'avió pel mateix dia) i que, a més, no és el primer cop que li passa (posem per exemple un viatge a Lisboa amb la seva parella).
Imagineu-vos que aquest col.lega sóc jo (poc probable però no impossible del tot)... i que vaig pensar que la brevet 200 era dissabte i vaig comprar uns bitllets a NY per diumenge per poder córrer (tot i el conseqüent rapapolv per condicionar la meva vida a la bici).

Recordeu aquella cançó d'aquells dibuixos que deia algo així com: Soy un MONGOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, el mas mongo del lugar... Pos això, que m'he colat com una sèpia en aeroplano i com a penitència he decidit que faré la brevet el dia que tocava, dissabte, solet i avorrit, però la faré!!!!!

I ara, germans, cridem tots junts: MONGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!

4 comentaris:

Raimonlesstiracanasta ha dit...

MONGOOOOOOOOO! Traidooor!! em deixes sol amb el tractor head.Quina por...quantes palades de merda que em cauran a sobre !!!

Raimonlesstiracanasta ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Albert ha dit...

Ja vaig pensar en tu ja...però pensa que això de les brevets el ritme no té res a veure amb una cursa normal (o això diuen). Com a penitència aniré a fer-la jo sol el dissabte abans. Ja us informaré...

Massu ha dit...

NO ENTENC RES, JO PENSAVA QUE LES BREVETS ES FANT DISSABTE!!! JO ESTIC APUNTAT, PERÒ SI ÉS DIUMENGE NO HI PUC ANAR, QUE ÉS DIUMENGE DE RAMS!!!!

QUIN DIA SÓN LA FEM JUNTS MONGO?