2/3/09

"LA TRAGAMILLAS" - MITJA MARATÓ DE MUNTANYA DE COLLADO VILLALBA

Al peu de la sierra, diumenge al matí, plovent i a 5 graus, la cosa no pintava massa bé. La idea era anar amb calma, i fer els 21km a 4min45sec el km, en 1h40, xino xano, tal i com marcava el pla d'entreno i intentar acabar sense escolarme pel water...

Abans de sortir va deixar de ploure, i de fet, no va ploure en tota la cursa i a partir del km 10 fins i tot va sortir el sol. El circuit està molt be, molts caminets i bastant de troç de muntanya. La única pega era que els caminets eren prou estrets i els primers km van ser una mica caòtics, i unes rampes cap als km 14 i 15 bastant putes.

Total, que em vaig trobar bastant bé i vaig anar passant els kms una mica més rapid del previst i sense massa dificultats. Finalment vaig fer 1h36min50, a 4min36sec el km i ja. Una més al sac.

Us poso el gràfic del polar amb el perfil. No feu cas del sensor de velocitat (ratlla blava) que no es massa de fiar ni del marcador de temperatura, que tampoc. El polar em marcava un desnivell acumulat de 235m, però segons la organització eren més de 300m. Visca els polars!

3 comentaris:

Albert ha dit...

i les cagaleres?

ricard ha dit...

no no, la gran noticia es que no vaig tenir cagalera ni durant la cursa ni en les 4 hores seguents!!

Germà ha dit...

Collons t'estàs foten com un toro, ja vec que no et veure ni l'esquena el dia de la Marató, doncs si avui mateix m'he inscrit, via compra d'unes Adidas a Intemperie m'ha sortit gratix la inscripció a la Marató, no està mal.