14/4/09

CAMPELLENCA 2009 (DESAFIO EXTREMO- per SERGI "CALLEJA")

Ja només queden 15 dies per la Campellenca 2009, diria que pot ser la més maca i a l'hora la més dura de totes les que hem fet ( NO APTE per DU i TRI MARIQUES i IRON GAIS- demà m'apunto a la de Monaco). Això és mountain bike pur i dur, la prova de graduació per poder ser un bolet bike.

Hauriem de començar a definir alguns punts que queden a l'aire, abans de res m'agradaria comentar una mica el recorregut i el timmming de la "boletada". Sortirem de Sant Just a les 6 - 6.30 hrs com a molt tard, i seguirem la Sant Just-Montserrat fins a empalmar amb la trans a Castellar del Vallès. L'altre alternativa és seguir la Trans que passa per Sabadell, bé això ja ho estudiaré. La trans que seguirem encara no l'hem fet mai a una Campellenca, és tota diferent. Passarem per la banda de Manresa, Artés, Puig-Reig, Riera de Merlès, Cobert de Puigcercós etc.... La idea seria dormir fent "big-bag" amb tenda pels més cagats ( jo inclòs) i sopar de fogonet , ho hauriem de fer entre Riera Merlès i Cercat de Puigcercós perquè el 2n dia serà ....... He canviat trams de carretera per trams de pista i corriols. Crec que tan l'esmorzar com el dinar del 1r dia el podríem portar de casa (bocata i carmenyola) i parar el mínim quan i a on ens convingui. El sopar amb fogonet i menjar que portarem de casa: pasta, pa, galetes, fruita, vinet, maria, ... per poder dormir sense sentir els sorolls dels porcs senglars i altres bèsties de la nit. L'esmorzar del 2n dia el faria al Cercat de Puigcercós (Seques amb mongetes), és l'únic lloc habitat que trobarem juntament amb el Coll de Merola . Us enviaré un mail amb el material a compartir i l'equip personal.

"Do ni do" per ser el 1r cop que escric. Us deixo amb unes fotos del reconeixement que he anat a fer el cap de setmana per anar fent boca.

A que us recorden les fotos????VINGA BOLETAIRES , QUE AIXÒ NO ENS HA DE FER POR. No hi ha una sense dos i dos sense tres ( pillades).

10 comentaris:

Germà ha dit...

Després de llegir el planing jo ja m'he fet caquetes al meu tritraje...collons com patirem...per cert en sergi s'ha descuidat de dir que es una sortida cicloturística per tant les pulsacions ens han de permetre fer-la petar mentre anem pedalant, ok???

Massu ha dit...

jo pensava que cicloturista venia de adelantar els turistes com un cicló... que és el que farem.

PD. em portaré els esquís per la baixada!!!!!

Albert ha dit...

Ole ole!!! ja la tenim aquí!!! Qui li havia de dir a la meva Scale que es veuria carregant alforjes amunt i avall per les Catalunyes...I ella que es pensava que seria una bici pija...

El meu sastre ja m'està fent uns calçotets de goretex...

Emil ha dit...

Traguito os comunica:
Buenoooooooooo!!!!!!!!!!
Aparte de censurarme....,vi que estabais muy fuertes y seguis haciendo una buena temporada muy completa con muchos kms.
Por lo que a mi refiere,tras mi "stage" en el pueblo y rodando a toda ostia para que no te peguen un tiro con postas, ya he vuelto a mis constantes normales

ricard ha dit...

Sentint-me aludit per allò de semi-Irongay i encara més com a lesionat mariquilla, només puc dir que espero que el Fuster ja s'hagi comprat la càmera que fa mesos que mira i que feu un reportatge cual "Desafiament Extrem per les contrades Catalanes".

per cert, Sergi, arrossegaràs un trineu? Portaràs l'olla de la Volta a la Cerdanya?

Lu dit, jo causo baixa. I també soc baixa per la Marató de Madrid, de manera que l'orgull boletaire queda a les cames del Germà. No li posem pressió, però oi que volem que baixi de les 3h15?

Albert ha dit...

3h15 nooooooooo...millor menys de 3h. Mariconades les justes!!

Germà ha dit...

Nenes no fotem no fotem en Germà es dona per satisfet si arriba i no es trenca...i per a super satisfet si aconsegueixo apropar-me a les 3horetes i 30minuts ...per cert per la Campellenca en Sergi que agafi un trineu pq ami de ben seugur que tocarà arrossegar-me!!!

ubis ha dit...

hola nois som uns fans vostres,per lo valents que sou,només volem desitgar-vos molta sort i disfruteu molt.
aleix "POLLITO"

I MONICA

Albert ha dit...

Doncs benvinguts al bloc! i ja ho sabeu, sempre que volgeu per aquí ens trobareu! (ui! perdó, m'ha sortit un rodolí!)

Emil ha dit...

Traguito debe entender a 3.15 el kilometro ¿no?, porque si no es asi, hacer el maraton en 3 horas y 15 minutos, es casi hacerlo caminando.
Para la triatlon gay podemos cambiar el correr, por marcha atletica, al paso mariquita.
P.D. Para no rajar contra la peña, y que tampoco se enfaden los marchadores, (que coincidí con Llopart y Marin y mas tarde con Plaza y Massana), cuando no tienes tecnica, en el paso pareces una mariquita moviendo culito (que tampoco se enfaden las mariquitas...siempre acabo rajando)
P.D. Todo es envidia, porque la realidad es que sería incapaz de terminar la maraton, por mis lesiones en los talones.....