5/4/09

EXPERIENCIES D'UN MINDUNDI A LA BOLET 200

5.30h sona el despertador. Avui esmorzaré abans de sortir, doncs m'espera una bona. A les 6.00h puntual arriba el mestre Albert, carrego la burra i cap a Manresa. Puntuals, 24 hores abans, ja estem a la sortida... No volem que ningú ens gorronegi roda i crec que ho hem aconseguit. Avui no passarem pel WC a descarregar, pero els nervis de la sortida els tenim igualment a sobre. Amb un fred que pela (2ºC) sortim tranquils i anem fent. De seguida ens desepareixen els dits de les mans i més tard els peus...Quin fred que fot!!!!
Els Km passen i ens anem donant relleus amb el líder de files... que bonic els dos vestits de bolets!!! i la resta de 'pelotón' a 20 pobles d'on som... crec que definitivament els hi hem tret un bon tall no?
Passem per Pons??? cullons estem a prendre pel cul!!! no m'estranya que ja comenci a anar 'pajarillo' (altrament dit ocellet). Els meus relleus cada cop són més escassos i curts, sort que el líder (que va fresc el cabró) assumeix el seu paper i tira del grup (és a dir, de mi) fins arribar a un poble amb súper.
Allà fem l'avituallament, on per un instant l'Albert es transforma en Fuster i surt amb 6 aquarius, 2 aigües, uns donuts de xocolat, dos plàtans, xuxeries.... baja, que no va sortir amb més coses perquè crec que no n'hi havia.
Aquesta parada em salva la vida i finalment arribem en 7.30h i 200km al sarró. Ens ho hem passat bé i em arribat els primers (i en solitari!!!!!).

3 comentaris:

Charlie! ha dit...

El DIUMENGE ja em van explicar que el DISSABTE un parell de bolets van fer la brevet 200... Albert collons, encara et dura l'esforç de l'Ironbike?¿?¿!!!!! jejeje, fins la brevet300 que aquesta si que és en dissabte, no aneu el divendres eh!

Albert ha dit...

Calla calla...que em va pillar un puteig...en fin pilarin... quan un es mongo no hi ha res a fer...

Charlie! ha dit...

Mireu, mireu quina foto!!!!

http://picasaweb.google.es/lh/photo/85bAQFk_40VoccMKx7kaqQ?feat=directlink