25/5/09

23/05/2009 TRIATLÓ SPRINT DE GAVÀ

Boletiers!


Després de l'atac de caquetes del mes passat, ó en altres paraules, després de la lesió al bessó que em va impedir córrer la marató de Madrid, aquest cap de setmana he tornat a lluir el tritraje dels bolets. Com que tampoc cal passar-se, he començat amb un triatló sprint, es a dir, una mica menys que un irongay.


Tocava fer 750m nedant, 20km en bici i 5km corrent, lo cual en paraules del redactor en cap vindria a ser pim pam pum bocadillo de atún. 1 hora i cap a casa!









L'aigua estava fresqueta, i tot i el neoprè em vaig despertar de cop. Aixi i tot, hi va haver uns quants valents que van nedar sense el traje.... Enfin, que la natació la vaig fer sense gaire agobios, nedant per un dels costats i prou bé, fins a la part final on enlloc de tirar recte vaig fer una mena de zeta ! Vaig acabar en 13minuts, i prou cansat.



Sobre la bici, el recorregut era quasi tot pla, l'unic port que vam pujar va ser el pas elevat per sobre l'autovía! AIxò si, el vam pujar 6 cops! (Desnivell total 70m). Vam anar en un grup uns 10 o 12, on només feiem relleus 4 o 5, a una mitja de 37km/h. Vaig deixar la bici i noticia, del grupeto amb qui anava, vaig ser el primer de començar a córrer (mai havia aconseguit fer una transició decent).





Començo a córrer i l'altra noticia es que només em van passar 4 o 5. És mes, a un dels que em va passar el vaig recuperar! I també vaig adelantar a un lesionat! Vaig acabar els 5km de cursa a peu en 21min28 i el triatlo en 1h09minuts.



Els de la Federació, a part de ser mooooolt simpàtics, son també mooooolt eficients, i si mireu la classificació, segons ells vaig sortir de l'aigua el segón en 8minuts30 segons!! Potser son tan sofisticats que em van descomptar els metres de mes que vaig nedar! És a dir, que segons la organització vaig quedar el 13. (Tot i que segons la Guardia Urbana vaig entrar el 46)



I jo em pregunto: Perquè els relleus que faig son moooooooolt mes llargs que els que fan els altres? (això també s'ho deu preguntar la cabeza tractora, oi?)


4 comentaris:

Germà ha dit...

Olé Ricard!!!

Llàstima que no tingui bici de carretra pq sino hauria vingut a roda teva..tot i això si en penses fer algun més m'apunto.
Que et sembla duatlo de muntanya de Martorell abans de les Medes???
Jo hi aniré gairebé segur! Qui s'apunta???

ricard ha dit...

Aquest dissabte Triatló de Madrid, ara que ja domines la capital, si vols venir...

A Martorell no, pero a l'Estartit si que vindré.
A veure si aconseguim convertir algun altre tri-boletaire!

Massu ha dit...

voldras trimariquitas no? Al menys t'hauràs de posar una crema escalfadora, una crema recuperadora, una crema facial pels efectes de la sal al cutis, una crema pels mugrons.... jeje. Què forts esteu!!

PD. Tinc pendent la crònica del camí dels Bons Homes.
PD. El genoll a fet crec i s'ha posat tot a lloc.... res de fisios ni virgueries... uns bansys termals al riu gelat i tot es cura.
PD. Propera cita rutes del montseny? li tinc ganes, que l'altra cop vaig patir molt!! esteu apuntats?

Albert ha dit...

Tot això està molt bé, però on està el megacascpepinamen de la vida?? si hem d'impressionar al personal més val que ens hi anem posant que aquí no nos andamos con txiquitas!!!