27/6/09

Triatlo Muntanya de Balaguer

Segon cap de setmana consecutiu que en Ricard i jo participem en un Triatló.
En Ricard per no perdre la costum des d'un bon inici es posa al capdavant, sortint de l'aigua en 12 posició, esta fet tot un tauró.
Jo no aconsegueixo veure'l fins a mig recorregut del tram de BTT, quan en el tram espectacle de la cursa el vec de lluny.
Quan arribem a la darrera transició aconsegueixo situar-me darrera d'ell a molts pocs metres però quan arribem a les escales de l'esglèsia de Balaguer el tauró les puja corrents gairebé totes i jo evidentment no puc seguir el seu ritme i es torna a escapar, finalment entrem a meta en 18 posició i 20 posició amb menys d'un minut de diferència.
Cal destacar d'aquesta triatló el tram de BTT que es realment espectacular per la seva tècnica i per la seva rapidessa, i com no els més de 250 esglaons que cal pujar per superar la cursa a peu.
Per cert hem estat altre cop fregant el podi per categories, en Ricard 4t de la seva categoria(30-34 anys) i jo 5è (35-40).....aviat esperem pujar en algun calaix.
I com sempre donar les gràcies a la dona i a en Martí per acompanyar-me en els meus somnis!!!!

Sortint de l'aigua marejat i sense veure-hi.

Patint amb la BTT!!

Darrera transició d'en Ricard.

Arribant a meta amb en Martí!!!

Més fotos i classificació a http://www.pedala.cat/

3 comentaris:

Albert ha dit...

El Germà va sobrat!!!! us heu fixat que a la primera foto surt de l'aigua parlant amb el mòbil com si res...

ricard ha dit...

Si senyor, Germà. Nomès afegiria que l'aigua estava bastant fresqueta, que el recorregut de bici era molt xulo i que els corriols a Balaguer no s'acaben mai i que la cursa a peu no eren els 5000m teòrics, però que les escales ho compensen!

Massu ha dit...

Germà, la pròxima l'has de fer carregant el Martí tot el trajecte, que això d'agafar-lo al final de cara a la galeria no compta.

Aprofita ara que encara és petit i cap a les alforjes, que més endavant no sé pas on el posaries....

Per cert, digues als de la feina que no et truquin més quan surts de nedar (reairmo l'apreciació de l'Albert).... ahhh noooo... que n'hi ha que ja estan de vacances!!! que cabrooooooon