19/4/09

Toma Carboni!!!!

Aquest any no és el meu!!!
A principis d'any tenia tres bicicletes, una Merida per a les rutes i fer cicloturisme, un Cannondale per fer carrtera, duatlons i algun triatló i una Scott de carboni per fotre-li canya a la BTT. Doncs a hores d'ara no tinc res!!!
Després de desaparèixer del traster i per art de màgia la Merida i la Cannondale, avui al mati mentre la família dormia m'he llevat i tot content veient el dia que feia he anat a la terrassa on ara hi viu la Scott i m'he decidit a entretenir-me a netejar la bici i a canviar la roda de darrera que vaig fer malvé la darrera sortida amb en Sergi.
La sorpresa ha estat meva en desmontar la roda i trobar-me uns forats enormes!!!...com si d'un formatge es tractes.
Us podeu imaginar l'emprenyada que he agafat...total...que si la garantia no em protegeix, inshalà, m'he quedat sense bicicleta, per tercera vegada en dos mesos, no està nada mal!!!!
Serà una senyal???, m'haurè de dedicar a còrrer???...quina merdaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
Resumint, demà bici i jo ens plantem a Tomas Domingo a fer el plorico i si cal a fer algun "mecagoendios"...perquè no és normal que desprès de 8 mesos la bici estigui així i més tenint en compte que feia anys que no agafava tant poc la bici.

Aquí va la foto, per flipar...


PD: Albert no et vull espantar...però .......

6 comentaris:

Raimon ha dit...

Desafortunadament crec que la primera impressió de que el forat és fruit de una abrassió feta per el fang, és correcte. Així que si ni posante tonto amb els del Tomás Domingo tens una resposta faborable, tranqui que ja farem uns apanyetes de Mc Guiber o més aviat de Dr. Fronconstin...

Albert ha dit...

Jopelines (gran expressió!) quin repelús!!! i això és del fang?? cagunlamar...ens haurem de quedar a casa els dies de pluja...

Massu ha dit...

Nano, té mala pinta,.... però per sort tens un enginyer d'estructures al bolet... Com a tècnic crec que S'HA DE REFORÇAR.

Bromes a part, crec que deuen fer reparacions de coses així

PD. Quan plou jo em quedo a casa...

Emil ha dit...

Tras ver esto, Traguito se va a poner plaquitas de acero pegadas con epoxi en la zona afectada.
A la que tengo ahora, de fabrica ya me viene una por si acaso se cae la cadena y sigo pedaleando.
Anim Germà, a este paso serás un gran atleta como yo lo era, por falta de presupuesto.
Tras petar la SID, igual el año que viene me pongo a correr de nuevo.

Germà ha dit...

La bici ja esta a Tomas Domingo on han flipat amb el foradot...Raimon l'unica explicació diuen que pot ser el fang però Scott ha de garantir un quadre de BTT amb fang o sense. De moment la bici esta allà i es presentaran unes fotos i el suport dels mecànics de Tomas Domingo per a que em facin un canvi de quadre...ja veurem...de reparació m'han dit que res de res, que tal com està el quadre la millor solució es canviar de quadre, la bici noa rriba ni a 3.000km...impressionant!!!!!!!!

ricard ha dit...

Scott-Brite, el frotar se va a acabar! o en altres paraules, frotando t'acabes la bici!

Això vol dir que faràs la campellenca amb la Cannondale Fuster 2002? O agafaràs la bici del Martí?